fotis potamianos 5 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2006 καλημερα στο ομορφο forum... θελώ να αγορασω μπουκάλα 5 lt, ph controler, μαγνητικη βαλβιδα Τα λιτρα μου ειναι 400/380 νερο. Μπορει καποιος να βοηθησει ........... τιμες - ποιοτητα -κ τ λ.με βαση την εμπειρία του??????? Ευχαριστω προκαταβολικα φωτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 5 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, το σύστημα που βλέπεις ΕΔΩ μου στοίχησε 160 ευρω ή 5λτ μπουκάλα, 18 ευρω η μικρομετρική βελονοειδής και αν θυμάμαια καλά άλλα περίπου 20-30 η ηλεκτροβάνα με το πηνίο και 5 ευρώ η ανεπίστροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis potamianos 11 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα κ Στελλα... ειμαι ευτυχης που με βοηθησατε στην επωτηση μου για co2-ph contreller. Aγορασα τη φιαλη co2 με μανομετρα -οχι οπως η δικη σας-και το μικρομετριτη ροης,και την ηλεκτοβανα ροης-ιδια με σας. Ομως την ηλεκτροβανα ροης την πηρα 220-230V και οχι 12V. Το ρωταω αυτο γιατι αν παρω και τον ph-contreller δεν ξερω 1. Τι ρευμα δινει στην εντολη για τη βανα-220 ή 12V???Μηπως να την αλλαξω με 12??? 2.Πως κανω την συνδεση απο ph-contreller σε ηλ. βάνα???? 3.Η μήπως να μην παρω ph-contreller και να παρω εναν χρονοδιακόπτη, ετσι ωστε να κλείνει την βανα κατα τη διαρκεια της νύκτας ????? Εγω θελω(και καταλαβαινω την χρησιμότητα του ph-contreller) και διαθέτω καποιο ποσο. Ακομα θελω να ρωτησω" τιμη και που θα βρω Μετρητή φυσαλίδων (bubble counter) με ενσωματωμένη ανεπίστροφη βαλβίδα σαν τη δική σας. ΚΑΙ κατι τελευταίο! η Μεταλλική/βιομηχανική ανεπίστροφη βαλβίδα πρεπει να ειναι μηδενικής πιεσης?????? Ευχαριστω εκ των προτέρων Φιλικα Φώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν βοηθάω! Δες εδώ: Διοξείδιο του άνθρακα και απαραίτητος εξοπλισμός http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1315 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis potamianos 11 Οκτωβρίου 2006 Author #5 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχως δεν μπορώ να το διαβάσω.. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Γιατί; Δεν έχει Acrobat; Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος