baggos777777 8 Μαρτίου 2011 #1 Share 8 Μαρτίου 2011 ειναι καλα αυτα που εχω μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 8 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 8 Μαρτίου 2011 και απο ατυην την φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 8 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 8 Μαρτίου 2011 ρε παιδια μπορειται να καταλαβεται? ειναι μικρα 0,5 χιλιοσ και δεν μπορω καλυτερη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 8 Μαρτίου 2011 #4 Share 8 Μαρτίου 2011 ρε παιδια μπορειται να καταλαβεται? ειναι μικρα 0,5 χιλιοσ και δεν μπορω καλυτερη φωτο λαθρεπιβατες!!! συνηθως ερχοντε με τα φυτα και πανε δυο δυο... εγω απο δυο τωρα εχω 25... συνηθως τρωνε αλγη και σπανια τα φυτα... εμενα δεν τα εχουν πειραζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαρτίου 2011 #5 Share 8 Μαρτίου 2011 Τρώνε άλγη, υπολείμματα τροφής κτλπ. Όχι τα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 8 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 8 Μαρτίου 2011 Τρώνε άλγη, υπολείμματα τροφής κτλπ. Όχι τα φυτά να μην ανησυχώ δηλαδή? πολλαπλασιάζονται και γρηγορα τα άτιμα ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 14 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 14 Μαρτίου 2011 γεια σας και παλι καμια ιδεα να πιάσω μερικα σαλιγγαρια γιατι θα γεμιση το ενυδρειο. πως τα βγαζουμε?υπαρχει παγιδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 15 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 15 Μαρτίου 2011 γεια σας και παλι καμια ιδεα να πιάσω μερικα σαλιγγαρια γιατι θα γεμιση το ενυδρειο. πως τα βγαζουμε?υπαρχει παγιδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 15 Μαρτίου 2011 #9 Share 15 Μαρτίου 2011 Εγω ειχα πεταξει στο 60 λιτρα anatome helena σαλιγκαρια κυνηγους αλλα ειναι σαλιγκαρια οποτε δεν κανουν ταχυτατη δουλεια σε παροδο χρονου ισως κατι κανουν αν εχεις ηδη πολλα(εγω βρισκω αδεια κελυφοι κατα καιρους)!! υπαρχουν παγιδες αλλα δεν εχω δοκιμασει να σου πω αποτελεσματα... επισης ειχα διαβασει στο φορουμ και για αυτοσχεδιες αλλα δεν μπηκα στον κοπο με μαρουλοφυλλα,αγγουρακι..... και ξερω οτι υπερδοσολογια excel τα σκοτωνει.... Περιμενε και απο πιο εμπειρους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Μαρτίου 2011 #10 Share 15 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, σχετικά με το είδος των σαλιγκαριών σου : Υπάρχουν δύο διαφορετικά ήδη τα όποια ωστόσο μοιάζουν εξαιρετικά. Το ένα είδος είναι το Lymnea του οποίου το κέλυφος, όταν το κοιτάς από το άνοιγμα του, γυρίζει προς τα δεξιά και το άλλο είναι το είδος Physa του οποίου το κέλυφος στρέφεται προς αριστερά. Τα Lymnea τρέφονται με άλγες αλλά όταν δε βρίσκουν όση χρειάζονται και πεινάσουν θα φάνε και φυτάκια. Τα Physa θεωρούνται ακίνδυνα για τα φυτά. Τα δικά σου μου φαίνονται για Lymnea. Όμως δες και μόνο σου : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=306910 Για να μειώσεις τώρα τον αριθμό τους, ρίξε, ένα βράδυ αφού σβήσεις τα φώτα, κάποια ταμπλέτα και μετά από κάποια ώρα άνοιξε τα φώτα και μάζεψε τα με μια απόχη. Με μέτρο το τάισμα ώστε να μη περισσεύει πολύ τροφή για τα σαλιγκάρια και νομίζω πως θα ελέγξεις τον πληθυσμό τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Απριλίου 2011 Author #11 Share 1 Απριλίου 2011 αγορασα τελικα τα Helena και οι λαθρεπιβατες εξαφανιστικαν,εχω 15 μεσα τωρα θα πρεπει να τα ταιζω η τρωνε κατι απο αλγες κ.α Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος