costas21 7 Μαρτίου 2011 #1 Share 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας... Εδώ και κάποιους μήνες (2-3) έχουν αρχίσει και βγαίνουν πάνω σχεδόν σε όλους τους βράχους αυτά τα 3-4 έχουν φτάσει σε μέγεθος περίπου 10 εκατοστά και έχουν αρχίσει και αναπτύσονται προς τα πάνω-έξω σάν να κάνουν εξωγκώματα δηλαδή...τα υπόλοιπα 3-4 είναι περίπου στα 5 εκατοστά και είναι flat ακόμα έχουν σκληρό σκελετό αλλά μου κάνει εντύπωση ο ρυθμός ανάπτυξης τους,έχετε καμιά ιδέα το τί μπορεί να είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 8 Μαρτίου 2011 #2 Share 8 Μαρτίου 2011 Είναι star polyps και αναπτύσσονται πάρα πολύ γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Μαρτίου 2011 #3 Share 8 Μαρτίου 2011 Δεν μου μοιαζει για star polyps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 8 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 8 Μαρτίου 2011 Δεν μου μοιαζει για star polyps. +1 Έχω αρκετά σταρ και δέν μου μοιάζουν, ίσως κάποιο είδος μοντιπόρας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Μαρτίου 2011 #5 Share 8 Μαρτίου 2011 αυτο πηγα να πω....καπου ειχα δει κατι αναλογο σε μοντι....θα το ψαξω λιγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Μαρτίου 2011 #6 Share 8 Μαρτίου 2011 (edited) Pavona sps ειδος ειναι...τωρα με μια καλυτερη φωτο ισως καθορισω και το ειδος..... Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2011 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος