kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 #1 Share 7 Μαρτίου 2011 Λοιπον παιδια ειμαι πολυ νεος στη θαλασσα και το μονο που εχω κανει μεχρι τωρα,εχω βαλει νερο και αλατι μονο στο ενυδρειο μου (trigon 190) για να φτιαξω αλατοτητα! Και εδω ξεκιναει το γελοιο...πηγα το σαββατο και αγορασα 3 σακια των 9κ αραγωνιτη και ο μαγκας που μου τον πουλησε μου ειπε οτι ενα απο τα 3 σακια εχει ληξει πριν λιγες μερες,αλλα δεν τρεχει τιποτα μου ειπε ας τον βαλω και δεν μου τον χρεωσε!μολις λοιπον ηρθα σπιτι και πηγα να τον βαλω μεσα στο ενυδρειο βλεπω οτι και το 2ο σακι ειχε ληξει!!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΣΑ 100 ΕΥΡΟ ΓΙΑ 3 ΣΑΚΙΑ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ!!!!! Και ρωταω τωρα ρε παιδια...να παω αυριο απο εκει και να του τα πεταξω μεσα στα μουτρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 7 Μαρτίου 2011 #2 Share 7 Μαρτίου 2011 Λοιπον παιδια ειμαι πολυ νεος στη θαλασσα και το μονο που εχω κανει μεχρι τωρα,εχω βαλει νερο και αλατι μονο στο ενυδρειο μου (trigon 190) για να φτιαξω αλατοτητα! Και εδω ξεκιναει το γελοιο...πηγα το σαββατο και αγορασα 3 σακια των 9κ αραγωνιτη και ο μαγκας που μου τον πουλησε μου ειπε οτι ενα απο τα 3 σακια εχει ληξει πριν λιγες μερες,αλλα δεν τρεχει τιποτα μου ειπε ας τον βαλω και δεν μου τον χρεωσε!μολις λοιπον ηρθα σπιτι και πηγα να τον βαλω μεσα στο ενυδρειο βλεπω οτι και το 2ο σακι ειχε ληξει!!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΣΑ 100 ΕΥΡΟ ΓΙΑ 3 ΣΑΚΙΑ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ!!!!! Και ρωταω τωρα ρε παιδια...να παω αυριο απο εκει και να του τα πεταξω μεσα στα μουτρα?? εχω την εντύπωση οτι τα πείρες ακριβά. τι να κανουμε με τους ..... ποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 7 Μαρτίου 2011 #3 Share 7 Μαρτίου 2011 Αρχικα κακως δεν τα ελεγξες..περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την προσθηκη του στο ενυδρειο.Εξασθενουν απλα τα βακτηρια που περιεχονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2011 #4 Share 7 Μαρτίου 2011 Αρχικα κακως δεν τα ελεγξες..περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την προσθηκη του στο ενυδρειο.Εξασθενουν απλα τα βακτηρια που περιεχονται. Αυτο δεν σημαινει κατι. Σαν υπευθυνος επρεπε να ειχε κοιταξει τις ημερομηνιες. Εγω προτεινω να τα επιστρεψεις ολα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Μαρτίου 2011 #5 Share 7 Μαρτίου 2011 Αυτο δεν σημαινει κατι. Σαν υπευθυνος επρεπε να ειχε κοιταξει τις ημερομηνιες. Εγω προτεινω να τα επιστρεψεις ολα!!!!!!!!! Να τα πας πίσω. Όταν δίνεις τα χρήματα σου πρέπει να παίρνεις αυτό για το οποίο πλήρωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 7 Μαρτίου 2011 #6 Share 7 Μαρτίου 2011 Να τα πας πίσω. Όταν δίνεις τα χρήματα σου πρέπει να παίρνεις αυτό για το οποίο πλήρωσες. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Μαρτίου 2011 #7 Share 7 Μαρτίου 2011 Μισό βρε φίλε. Λες οτι το ένα δεν σου το χρέωσε, άρα πλήρωσες τα άλλα δύο. Και πλήρωσες 100 ευρώ για δυο σακιά αραγωνίτη, αν κατάλαβα καλά? Πάντως το οτι εχει λήξει, δεν σημαίνει οτι κάνει κακό στο ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 7 Μαρτίου 2011 Θα τα παω πισω αυριο και θα παρω τα λεφτα μου και οχι κατι αλλο για να μην μου δωσουν τα λεφτα! Αν παλι μου πουν οτι δεν γινετε...θα γινει της Π_ _ _ _ _ _ Σ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 7 Μαρτίου 2011 #9 Share 7 Μαρτίου 2011 Μονο με καλη διαθεση θα βρεις ακρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Μαρτίου 2011 #10 Share 7 Μαρτίου 2011 το καταστημα σε ποια περιοχη ειναι ? Προσεξε δεν σε ρωταω πως το λενε αλλα σε ποια περιοχη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Μαρτίου 2011 #11 Share 7 Μαρτίου 2011 Εξαρτάται σε ποιο μαγαζί πήγες. Γιατι δεν λες το όνομα του, να ξέρουμε? Κακό είναι? Αλλα και πάλι δεν μας ειπες. Εδωσες 100 ευρώ για 2 σακιά αραγωνίτη, δηλαδή 18 κιλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Μαρτίου 2011 #12 Share 7 Μαρτίου 2011 Μονο με καλη διαθεση θα βρεις ακρη!! Οσο καλη και να ειναι αν το καταστημα δεν εχει προθεση να κανει κατι .... σου ''χαλαει'' τη διαθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2011 #13 Share 7 Μαρτίου 2011 Μονο με καλη διαθεση θα βρεις ακρη!! Οχι παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Μαρτίου 2011 #14 Share 7 Μαρτίου 2011 Θα τα παω πισω αυριο και θα παρω τα λεφτα μου και οχι κατι αλλο για να μην μου δωσουν τα λεφτα! Αν παλι μου πουν οτι δεν γινετε...θα γινει της Π_ _ _ _ _ _ Σ!!! υπαρχουν καταστηματα οπου εχουν σαν ''αρχη'' την ΜΗ επιστροφη χρηματων αλλα την αγορα καποιου αλλου αντικειμενου (την ιδια μερα κιολας ) ουτε καν την εκδοση καποιου πιστωτικου ..... Ευχομαι να μην πεσεις σε κανα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #15 Share 7 Μαρτίου 2011 45 ευρο το σακι κυριοι και δυο πραγματακια που πηρα...100 ευρο! Δεν θελω να πω περιοχη και ονομα καταστηματος γιατι δεν το βλεπω σωστο ρε παιδια,γιατι και εγω μαγαζι εχω και δεν μου αρεσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 7 Μαρτίου 2011 #16 Share 7 Μαρτίου 2011 Στρατο εχω μαθει να ξεκιναω παντα με καλη διαθεση και αναλογα να πρατω αλλα πιστευω οτι η καλη διαθεση ειναι παντα προς οφελος και των δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2011 #17 Share 7 Μαρτίου 2011 Στρατο εχω μαθει να ξεκιναω παντα με καλη διαθεση και αναλογα να πρατω αλλα πιστευω οτι η καλη διαθεση ειναι παντα προς οφελος και των δυο! Υπαρχουν καποια καταστηματα Γιαννη,που με οσο καλη διαθεση κι αν ξεκινας,η αγνοια τους πανω στα πραγματα ειναι τοσο μεγαλη,και η συμπεριφορα τους τοσο εκνευριστικη,που δεν καταφερνεις τιποτα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 7 Μαρτίου 2011 Σε αυτο το μαγαζι παιδια παω απο τοτε που ξεκινησα με το χομπυ,ειχα ενα ριο 400 γλυκου και τωρα ειπα να παω σε θαλασσα και οτι ειχα παρει (μιλαω για οτι εχει σχεση με το χομπι,απο ψαρακια μεχρι εξοπλισμο) τα ειχα παρει απο εκει και δεν εχω δωσει και λιγα χρηματα απο οτι πιστευω...και τωρα μου την κανει ετσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Μαρτίου 2011 #19 Share 7 Μαρτίου 2011 (edited) Μια ερωτηση μονο. Πηρες μονο τον αραγωνιτη ή και τιποτα άλλο?? Γιατι τη μια λες 3 σακια 100€ και την άλλη 45€ το ενα και κατι πραγματακια που πήρε. Δεν αμφισβητώ τα λεγομενα σου, απλα όλοι μας οταν νιωθουμε την αδικια να μας κατακλιζει, εχουμε ενα στοιχείο της υπερβολης στην έκφραση μας. Αν θες σε παρακαλώ πες μας τι ειναι αυτα τα πραγματακια και ποσο ακριβως πληρωσες. Υ.Γ. Παρακαλω τους υπολοιπους να μην ξαναεπιμεινουν στο να ονοματισει το μαγαζι. Αν θελησει ο ιδιος ξερει τι θα κανει. Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Μαρτίου 2011 #20 Share 7 Μαρτίου 2011 Δυστηχώς πάντως, πολλοί έχουν υοθετήσει την τακτική του να μην επιστρέφουν χρήματα και είναι πάρα πολλοί αυτοι. Βασικά δεν ξερω και κανεναν που να επιστρεφει τα χρήματα, σε περίπτωση αλλαγής. Εγω πάντως σε μαγαζί που έχω ακουμπήσει πάνω απο 10000 ευρώ, δεν μου αλλάξαν κάποια πράγματα επειδη και καλά ειχε περάσει το 15ήμερο που δίνουν περιθώριο. Εννοείται οτι όλα ηταν σφραγισμένα και με αποδείξεις, αλλα αυτο που λεμε για την καλη διάθεση δυστηχως δεν υπήρχε. Οταν κάποιοι καταλάβουν οτι η κότα με τα χρυσά αυγά πήγε σε άλλο κοτέτσι, θα είναι αργά για το μαγαζί τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #21 Share 7 Μαρτίου 2011 Μια ερωτηση μονο. Πηρες μονο τον αραγωνιτη ή και τιποτα άλλο?? Γιατι τη μια λες 3 σακια 100€ και την άλλη 45€ το ενα και κατι πραγματακια που πήρε. Δεν αμφισβητώ τα λεγομενα σου, απλα όλοι μας οταν νιωθουμε την αδικια να μας κατακλιζει, εχουμε ενα στοιχείο της υπερβολης στην έκφραση μας. Πηρα 3 σακια,το καθενα ειχε 45 ευρο,μου εκανε το ενα δωρο γιατι ειχε ληξει μου ειπε...κανουν 90 ευρο. Και ενα αντιφωσφορο της seachem μαζι με 2 καλτσουλες = 100 ευρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Μαρτίου 2011 #22 Share 7 Μαρτίου 2011 Πηρα 3 σακια,το καθενα ειχε 45 ευρο,μου εκανε το ενα δωρο γιατι ειχε ληξει μου ειπε...κανουν 90 ευρο. Και ενα αντιφωσφορο της seachem μαζι με 2 καλτσουλες = 100 ευρο! ε αμα σου κανε και δωρο τοτε δεν ειναι το καταστημα που νομιζω δεν ειναι και τοσο κουβαρνταδες εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2011 #23 Share 7 Μαρτίου 2011 Μια ερωτηση μονο. Πηρες μονο τον αραγωνιτη ή και τιποτα άλλο?? Γιατι τη μια λες 3 σακια 100€ και την άλλη 45€ το ενα και κατι πραγματακια που πήρε. Δεν αμφισβητώ τα λεγομενα σου, απλα όλοι μας οταν νιωθουμε την αδικια να μας κατακλιζει, εχουμε ενα στοιχείο της υπερβολης στην έκφραση μας. Αν θες σε παρακαλώ πες μας τι ειναι αυτα τα πραγματακια και ποσο ακριβως πληρωσες. Υ.Γ. Παρακαλω τους υπολοιπους να μην ξαναεπιμεινουν στο να ονοματισει το μαγαζι. Αν θελησει ο ιδιος ξερει τι θα κανει. Αν παει και δεν του τα αλλαξουν να το ονοματισει Νικο. Γιατι οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #24 Share 7 Μαρτίου 2011 Δυστηχώς πάντως, πολλοί έχουν υοθετήσει την τακτική του να μην επιστρέφουν χρήματα και είναι πάρα πολλοί αυτοι. Βασικά δεν ξερω και κανεναν που να επιστρεφει τα χρήματα, σε περίπτωση αλλαγής. Εγω πάντως σε μαγαζί που έχω ακουμπήσει πάνω απο 10000 ευρώ, δεν μου αλλάξαν κάποια πράγματα επειδη και καλά ειχε περάσει το 15ήμερο που δίνουν περιθώριο. Εννοείται οτι όλα ηταν σφραγισμένα και με αποδείξεις, αλλα αυτο που λεμε για την καλη διάθεση δυστηχως δεν υπήρχε. Οταν κάποιοι καταλάβουν οτι η κότα με τα χρυσά αυγά πήγε σε άλλο κοτέτσι, θα είναι αργά για το μαγαζί τους Καλα να παθουν ρε giannispass,οταν δεν εισαι σωστος και δεν εκτιμας τον ανθρωπο που σου δεινει τα λεφτα του...τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 7 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 7 Μαρτίου 2011 ε αμα σου κανε και δωρο τοτε δεν ειναι το καταστημα που νομιζω δεν ειναι και τοσο κουβαρνταδες εκει στειλε πμ να δω ποιο λες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος