stormtrooper 7 Μαρτίου 2011 #1 Share 7 Μαρτίου 2011 (edited) Να τα εκατοστήσεις φιλαράκι! Εύχομαι κάθε καλό στη ζωή και πρώτα απ'όλα υγεία, αγάπη κι ευτυχία. Ένας λόγος που χαίρομαι περισσότερο, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι σε χειρότερη κατάσταση από μένα. Είχα τις μαύρες μου που έκλεισα τα πρώτα -άντα, αλλά εσύ είσαι ήδη 32... Γεροξούρα, τζόβενε, γερομπισμπίκη, πορνόγερε!!! Κι επειδή το σύστημα έπαθε κάποιο προσωρινό πρόβλημα και δεν έχει βγάλει το αυτόματο μήνυμα μέχρι αυτή την ώρα (τυχαίο που έγινε σήμερα?) σε ενημερώνω πως κανένα σπουδαίο συμβάν δεν έγινε σαν σήμερα, παρά μόνο ότι γεννήθηκες εσύ και μαζί με σένα έχει γενέθλια και η Rachel Weisz. Να'σαι καλά Τριαντάφυλλε και πάντα με την ίδια όρεξη για το χόμπι ΥΓ: Αλήθεια, πως είναι την ημέρα των γενεθλίων σου να μη μπορείς να φας μπριζολικό με τζατζίκι και να μην μπορείς να κόψεις καν τούρτα??? (αν και με τόσα κεριά πάνω, μάλλον θα στραπατσαριζόταν) *edit* Ξέχασα να σου αφιερώσω τραγουδάκι από τον συνονόματό σου... Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Μαρτίου 2011 #2 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρονια σου πολλά φίλε, με αγάπη και ευτυχία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 7 Μαρτίου 2011 #3 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρονια Πολλα Νταφυ . Να εισαι παντα καλα, με υγεια και ευτηχια και ολα τα καλα του κοσμου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 7 Μαρτίου 2011 #4 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Μαρτίου 2011 #5 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά αγαπητέ Τριαντάφυλλε, με υγεία και ότι επιθυμείς. Αφιερωμένο δε το εξαιρετικής ποιότητας τραγούδι που ακολουθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 7 Μαρτίου 2011 #6 Share 7 Μαρτίου 2011 χΡοΝιΑ πΟλΛα!!!! men!! ...να εχεις υγεια και χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Μαρτίου 2011 #7 Share 7 Μαρτίου 2011 Από καρδιάς Χρόνια Πολλά Τριαντάφυλλε ! Με υγεία ! Απ' όλα αυτά που γράφει ο ανώμαλος στο πρώτο post φαίνεται ότι πάλι είναι σε σύγχυση Δες και αυτό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Μαρτίου 2011 #8 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2011 #9 Share 7 Μαρτίου 2011 Xρονια πολλα ρε φιλε. Να εισαι παντα γερος κι ευτυχης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 7 Μαρτίου 2011 Απ' όλα αυτά που γράφει ο ανώμαλος στο πρώτο post φαίνεται ότι πάλι είναι σε σύγχυση Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που καταφεύγεις στους παραπάνω χαρακτηρισμούς... Ανώμαλος θα ήμουν αν χρησιμοποιούσα ολόκληρη την κότα. Εγώ χρησιμοποιώ τα πούπουλα, οπότε είμαι απλά βιτσιόζος. Επίσης δεν το λένε σύγχυση. Μπύρα το λένε με μία ιδιαίτερη προτίμηση στις Weisse Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 7 Μαρτίου 2011 #11 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρονια πολλα!!!!!! Χιλιοχρονος Τριανταφυλλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 7 Μαρτίου 2011 #12 Share 7 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά Τριαντάφυλλε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Μαρτίου 2011 #13 Share 7 Μαρτίου 2011 γεια σου λουλουδι να σε χαιρομαστε φιλαρακι και πολυχρονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 7 Μαρτίου 2011 #14 Share 7 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 7 Μαρτίου 2011 #15 Share 7 Μαρτίου 2011 Άντε... και επειδή γιορτάζω, πάμε ένα βαλσακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 7 Μαρτίου 2011 Άντε... και επειδή γιορτάζω, πάμε ένα βαλσακι! Ξέρεις τι με εκνευρίζει??? Που το παίζεις άνετος λες και είναι το Smoke on the water! Ου να μου χαθείς! Άντε να σε δούμε και στο Flight of bumblebee... (δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κι εσείς, αλλά νομίζω πως σε κάποια φάση χασμουρήθηκε κι έδειξε να βαριέται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 7 Μαρτίου 2011 #17 Share 7 Μαρτίου 2011 ψψψψψψψψψ! ..τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 7 Μαρτίου 2011 #18 Share 7 Μαρτίου 2011 χρόνια πολλά φίλε, υγεία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 8 Μαρτίου 2011 #19 Share 8 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Μαρτίου 2011 #20 Share 8 Μαρτίου 2011 Χρονια πολλα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Μαρτίου 2011 #21 Share 8 Μαρτίου 2011 Xρονια πολλα,με υγεια και ευτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 8 Μαρτίου 2011 #22 Share 8 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος