Guest chmatz 5 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Καλημερα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! Θα επανελθω με προσφατη photo του κοινωνικου ενυδρειου, για την ωρα ομως...θα σας γνωρισω το pufferακι μου.... Χρηστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Κουκλί είναι! Να το χαίρεσαι! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2006 για την ωρα ομως...θα σας γνωρισω το pufferακι μου.... Χρηστος Χρηστο λενε το pufferaki σου ή εσενα ? ( αστειακι ) Οπως και να χει βεβαια ωραιος ο Χρηστος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 5 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Χρηστο λενε το pufferaki σου ή εσενα ? ( αστειακι ) Οπως και να χει βεβαια ωραιος ο Χρηστος .. χε..χε...καλο!!! Για να μη σε μπερδευω λοιπον, Χρηστο λενε εμενα και απο σημερα...Χρηστο λενε και το puffer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδη ειμαι ο νονος ?? Θα του φερω και λαμπαδα το Πασχα σε σχημα γαριδας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 5 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 5 Οκτωβρίου 2006 Ωραιος ο ψαρης!! Φτου φτου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 5 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2006 ..Ομορφη δουλιτσα εχεις κανει Χρηστο..και τα δυο ενυδρειακια μου αρεσουν πολυ..keep on..ωραιος βυθος...σκεψου λιγο τα αληθινα φυτα μονο..ισως λιγο γρασιδακι? καμια ανουμπια που αντεχει? ..και το pufferaki,super! να το χαιρεσαι..καλη αρχη.. φτου φτου που λες κι εσυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2006 Πολύ ωραίο το ψαράκι. Τάισέ το κιόλας Το έχεις μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 6 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2006 Πολύ ωραίο το ψαράκι. Τάισέ το κιόλας Το έχεις μόνο του? Ευχαριστώ! Ναι, τον εχω μονο του σε ενα ενυδρειο 120λτ αλλα μελλοντικα ενδεχεται να του αλλαξω χωρο διοτι το ''ψαρακι'' φτανει ως 67cm (στο φυσικο του χωρο). Λενε οτι σε ενυδρειο δεν ξεπερνα τα 50cm. θα δειξει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος