nikman 6 Μαρτίου 2011 #1 Share 6 Μαρτίου 2011 Ήξερα ότι είχα ένα μεγαλούτσικο καβούρι στο ενυδρείο. Πριν κανένα 5μηνο το βρήκα ψόφιο. Τότε σκέφτηκα διάφορα μέχρι και ότι έφαγε ένα μανταρίνο που τον είχα χάσει εκείνες τις μέρες. Μετά διαπίστωσα ότι είχα και δεύτερο καβούρι στο ενυδρείο, μεγαλύτερο, οπότε λέω να ο δράστης. Σήμερα όμως βρέθηκε και το δεύτερο καβούρι τέζα! Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει και τρίτο καβούρι. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαρτίου 2011 #2 Share 6 Μαρτίου 2011 Μήπως αλλάζει κέλυφος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2011 #3 Share 6 Μαρτίου 2011 Ήξερα ότι είχα ένα μεγαλούτσικο καβούρι στο ενυδρείο. Πριν κανένα 5μηνο το βρήκα ψόφιο. Τότε σκέφτηκα διάφορα μέχρι και ότι έφαγε ένα μανταρίνο που τον είχα χάσει εκείνες τις μέρες. Μετά διαπίστωσα ότι είχα και δεύτερο καβούρι στο ενυδρείο, μεγαλύτερο, οπότε λέω να ο δράστης. Σήμερα όμως βρέθηκε και το δεύτερο καβούρι τέζα! Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει και τρίτο καβούρι. Καμιά ιδέα; Μπορει να εχεις περισσοτερα απο οτι φανταζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 6 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 6 Μαρτίου 2011 Όχι για κέλυφος δεν νομίζω τα συγκεκριμένα καβούρια να αλλάζουν (είναι όπως τα Μεσογειακά αλλά χνουδωτά και με μικρότερο σώμα). Τώρα για να υπάρχει και τρίτο καβούρι είναι μία υπόθεση αλλά θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο και άρα πιο δύσκολα να κρυφτεί. Τώρα από ψάρια δεν ξέρω αν μπορεί να τα σκοτώσει κάποιο όπως ένα Sohal 10-12 εκατοστά ή ένα μικρό lionfish που έχω. Μια άλλη εκδοχή είναι να ψόφησε μόνο του είτε από γηρατειά είτε από ευαισθησία σε κάτι πχ νιτρικά φωσφορικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Μαρτίου 2011 #5 Share 7 Μαρτίου 2011 Μήπως υπάρχει καμιά mantis shrimp στο ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 7 Μαρτίου 2011 #6 Share 7 Μαρτίου 2011 Aiolos Δημοσιεύθηκε 07/03/2011, 10:02:43 Μήπως υπάρχει καμιά mantis shrimp στο ενυδρείο σου? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 7 Μαρτίου 2011 #7 Share 7 Μαρτίου 2011 Μανώλη ένα πρέπει να είναι το καβούρι και σου αλλάζει κέλυφος, γιαυτό και σε κάθε αλλαγή είναι και λίγο πιο μεγάλο.Βάλε ένα ποτήρι μεγάλο όρθιο από μπύρα το βράδυ αλλά να ακουμπάει η κορυφή του στο βράχο και μέσα βάλε ένα κομμάτι ζαμπόν και το πρωί θα είναι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 7 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 7 Μαρτίου 2011 Το ενυδρείο τρέχει δύο χρόνια και mantis γαρίδα δεν έχω δει. Τώρα αυτό που μου γράφετε ότι αλλάζει κέλυφος… δηλαδή όπως οι γαρίδες; Και πέταξα το κουφάρι χωρίς να το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος