dimkasta 6 Μαρτίου 2011 #1 Share 6 Μαρτίου 2011 Έχω παρατηρήσει ένα λευκό χνούδι να αναπτύσσεται στο τζάμι του νάνο μου. Το είχα παρατηρήσει ακόμη και πριν ανάψω τα φώτα. Το καθαρίζω, αλλά μετά από μερικές ημέρες εμφανίζεται και πάλι. Δυστυχώς δεν έχω μάκρο φακό για να σας το δείξω, αλλά φανταστείτε το σαν μικρές σχεδόν διάφανες τούφες από βαμβάκι. Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Μαρτίου 2011 #2 Share 6 Μαρτίου 2011 Ετσι όπως το περιγράφεις μάλλον για κάποιο είδος σπόγγου είναι...κάτι τέτοιο λές; έχω και εγώ μερικά αλλά είναι σε σκοτεινά σημεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 6 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 6 Μαρτίου 2011 Δεν είναι τόσο συμπαγές. Και εμφανίζεται πολύ γρήγορα για να είναι σφουγγαράκι. Κάτι σε άλγη σκεφτόμουν αλλά άσπρο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Μαρτίου 2011 #4 Share 6 Μαρτίου 2011 Eίναι σάν κουκούλι με ένα άσπρο σωληνάκι στην κορυφή του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 6 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 6 Μαρτίου 2011 Ένα σκέτο αραιό χνούδι φαντάσου. Σαν λεπτές ίνες που ξεκινάνε απ το τζάμι και ανεμίζουν λιγάκι με τη ροή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Μαρτίου 2011 #6 Share 6 Μαρτίου 2011 Μπορει να ειναι hair Alge σε προημο σταδιο. Εχεις φυτα στο ενυδρειο σου; Καποιες γενικες μετρησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Μαρτίου 2011 #7 Share 6 Μαρτίου 2011 Μπορει να ειναι hair Alge σε προημο σταδιο. Εχεις φυτα στο ενυδρειο σου; Καποιες γενικες μετρησεις; έχει κάτι ειδικά φυτά για reef μη μασάς την έχω πατήσει και γω πολλές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Μαρτίου 2011 #8 Share 6 Μαρτίου 2011 έχει κάτι ειδικά φυτά για reef μη μασάς την έχω πατήσει και γω πολλές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Μαρτίου 2011 #9 Share 7 Μαρτίου 2011 νομίζω οτι έχω καταλάβει τι εννοείς το θυμάμαι και στο δικό μου όταν ήταν νέο , πιστεύω ότι θα φύγει μόνο του ρίχνεις πρόσθετα για kh ca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 7 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 7 Μαρτίου 2011 Όχι όχι τίποτα. Αναπλήρωση στοιχείων μόνο με το αλάτι των αλλαγών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος