stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 #1 Share 6 Μαρτίου 2011 Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Πολυτεχνείου και 26ης Οκτωβρίου, στα δικαστήρια. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου "διάφορα" ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή! Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα! Παλιό αλλά καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 6 Μαρτίου 2011 #2 Share 6 Μαρτίου 2011 περασες καλα τουλαχιστων??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 6 Μαρτίου 2011 #3 Share 6 Μαρτίου 2011 (edited) Παλιό αλλά καλο! Πράγματι ! Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medico 6 Μαρτίου 2011 #4 Share 6 Μαρτίου 2011 Σε ποιο φαναρι είπες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαρτίου 2011 #5 Share 6 Μαρτίου 2011 Προς Ρουφ έχει κίνηση...Καλά θα περάσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George1 6 Μαρτίου 2011 #6 Share 6 Μαρτίου 2011 Θεικο!!!! Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 6 Μαρτίου 2011 #7 Share 6 Μαρτίου 2011 Αυριο και εγω εκει θα ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 6 Μαρτίου 2011 #8 Share 6 Μαρτίου 2011 νομιζω στην ομονοια εχει μια θεση παρκιν μπου μπορεις να αραξεις ενα εικοσαλεπτο ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 6 Μαρτίου 2011 #9 Share 6 Μαρτίου 2011 ΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 6 Μαρτίου 2011 #10 Share 6 Μαρτίου 2011 Ή έχεις μεγάλο πορτοφόλι ή ''πεινάς'' πολύ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Μαρτίου 2011 #11 Share 7 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Μαρτίου 2011 #12 Share 7 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια... μηπως αλλαξαν στεκι?? Απο προχθες ειμαι στο φαναρια αυτο... και δεν εχουν φανει ακόμα!!! Αν μαθετε... ενημερωστε με!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος