gorgio 6 Μαρτίου 2011 #1 Share 6 Μαρτίου 2011 επειδη ειμαι νεοσ στο χομπυ θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω εφοσον καταλαβω οτι το μολυ μου ειναι εγκυος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαρτίου 2011 #2 Share 6 Μαρτίου 2011 επειδη ειμαι νεοσ στο χομπυ θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω εφοσον καταλαβω οτι το μολυ μου ειναι εγκυος??? 1.Αν θες να σώσεις τα frys(νεογέννητα)"μετακινας" τh μητερα σε ένα ενυδρείο παραγωγης (αδειο ενυδρειο) η breedtank (ζεστο ενυδρειο με συνθηκες βίωσης για νεογεννήτων) 2.Αν θες να αφήσεις την μητέρα και τα frys στο γενικό ενυδρείο πρόσθεσε διακοσμητικά φυτά και ότι δήποτε άλλο για κρυψώνες,γιατί οι γονείς και τα αλλα ψαρια τρώνε εύκολα τα μικρά.και μετά όλα θα πάνε όπως η φύση ξέρει πολύ καλά να ελέχει και να χειρίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 6 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 6 Μαρτίου 2011 γεννηστρα δεν μου προτεινεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαρτίου 2011 #4 Share 6 Μαρτίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω τι θα σου πούνε αλλα παιδιά..αλλα συνήθως η "γενιστρα" μπορεί να στρεσάρει πολύ το ψάρι και να mini με μόνιμη εγκυμοσύνη και μετά να το χασίς.φυσικά αν δεν εχεις άλλη λύση λίγες ώρες πριν να γέννηση βαλτήν μέσα στο box και ας έλπισις πως δεν θα "αχωθει" τόσο πολύ που θα προκαλέσει προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 6 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 6 Μαρτίου 2011 οκ..ευχαριστω για την βοηθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαρτίου 2011 #6 Share 6 Μαρτίου 2011 δεν κανει τιποτα..καλα γενιτουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαρτίου 2011 #7 Share 6 Μαρτίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω τι θα σου πούνε αλλα παιδιά..αλλα συνήθως η "γενιστρα" μπορεί να στρεσάρει πολύ το ψάρι και να mini με μόνιμη εγκυμοσύνη και μετά να το χασίς.φυσικά αν δεν εχεις άλλη λύση λίγες ώρες πριν να γέννηση βαλτήν μέσα στο box και ας έλπισις πως δεν θα "αχωθει" τόσο πολύ που θα προκαλέσει προβλήματα. Η μεταφορά σε άλλο ενυδρείο δε θα το στρεσάρει;με τον όρο "μόνιμη εγκυμοσύνη" τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 6 Μαρτίου 2011 #8 Share 6 Μαρτίου 2011 μακρια απο γενιστρες!!!!τσαμπα λευτα!!!! παρε λιγο κερατοφυλο και θα εισαι μια χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαρτίου 2011 #9 Share 6 Μαρτίου 2011 Η μεταφορά σε άλλο ενυδρείο δε θα το στρεσάρει;με τον όρο "μόνιμη εγκυμοσύνη" τι εννοείς; Θα το στρεσάρει αλλα όχι τόσο όσο αν το βάλει σε "γενιστρα" 5cm x 4cm ,Τώρα το τι νομίζω λέω..Και όσο για το μόνιμη εγκυμοσύνη σε ένα forum που είναι ειδικά για guppies ισχυρίστηκαν πως κάποια θηλυκά από το stress του breedbox δεν γέννησαν ποτε και πέθαναν μετά από 10 μέρες συγγνώμη εντωμεταξύ αν λέω άσχετα πράγματα αλλα "αντιλανβανεσε" πως και εγώ αρχάριος είμαι..και όσα λίγα γνωρίζω τόσα λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 8 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 8 Μαρτίου 2011 τελικα ειναι εγκυος ή τσαμπα χαιρομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 9 Μαρτίου 2011 #11 Share 9 Μαρτίου 2011 Ειναι εγκυος,καλα γεννητουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Μαρτίου 2011 #12 Share 9 Μαρτίου 2011 τελικα ειναι εγκυος ή τσαμπα χαιρομαι? Βρε αυτή είναι Φίσκα!! σίγουρα θα σου αμολήσει καμια 50aria μέσα στο νερό.. αλλα λίγο κοντούλα είναι..παράξενο ψάρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 9 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 9 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ. περιπου ποσο διαρκει η κυηση?..εχει φουσκωμενη κοιλια (βεβαια οχι τοσο) απο οταν το πηρα στις 20 φεβρουαριου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Μαρτίου 2011 #14 Share 9 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ. περιπου ποσο διαρκει η κυηση?..εχει φουσκωμενη κοιλια (βεβαια οχι τοσο) απο οταν το πηρα στις 20 φεβρουαριου... 21–30 μέρες με περίπου αναλογια στις 28 μέρες,κάποια ψαρια κάναν και 40(μπορει και ψεμα) ..φυσικά πάντα ,εξαρτάται η ηλικία του θηλυκού. Mature Female pregnant Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 12 Μαρτίου 2011 Author #15 Share 12 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά σίγουρα είναι έγκυος η ψαρινα μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 12 Μαρτίου 2011 #16 Share 12 Μαρτίου 2011 υπομονή και θα σκάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαρτίου 2011 #17 Share 12 Μαρτίου 2011 Αν μπορείς τράβηξε μια πλαϊνή φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 12 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 12 Μαρτίου 2011 Φίλε φώτη εχω ανεβάσει φωτογραφίες πιο πάνω στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 12 Μαρτίου 2011 Author #19 Share 12 Μαρτίου 2011 Βοήθεια παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαρτίου 2011 #20 Share 12 Μαρτίου 2011 (edited) Πλαϊνή ώστε να φαίνεται το πίσω μέρος της κοιλιάς. Είναι dalmatian balloon Molly ; Τι συγκάτοικοι υπάρχουν και πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο; Αν υπάρχει χώρος και αρκετά ψηλά φυτά δε χρειάζεται γεννήστρα. Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 12 Μαρτίου 2011 Author #21 Share 12 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό το είδος είναι. Θα ανεβάσω αύριο φωτό που μου ζητάς.. Το ενυδρείο είναι 55 λίτρα καθαρά με άλλο ένα ίδιο ψαράκι προς το παρόν.. Εσυ πως το βλέπεις σε αυτές τις φωτό ; είναι ; γιατί εγώ εχω μπερδευτεί μιας κ είμαι νέος στο χόμπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαρτίου 2011 #22 Share 12 Μαρτίου 2011 Τα Balloon είναι μονίμως φουσκωμένα.Τουλάχιστον δείχνει θηλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 13 Μαρτίου 2011 Author #23 Share 13 Μαρτίου 2011 Για δείτε κ αυτές τις φωτό μπας κ βγάλουμε άκρη. Είναι τα μπαλουν φουσκωμένα αλλά μου φαίνεται αυτό παρά είναι.. Για πείτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Μαρτίου 2011 #24 Share 13 Μαρτίου 2011 Φαίνεται φουσκωμένο το πίσω μέρος της κοιλιάς.Έχε υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 13 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 13 Μαρτίου 2011 κάποιος άλλος έχει γνώμη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος