Jump to content

Παράξενες αντίδρασης Guppie?

christos k

Recommended Posts

Συγγνώμη που σας έχω τρελάνει στα post αλλα η γνώσης σας και ο συντονισμός σας είναι εξαιρετικός και βοηθα αρκετά .ειδικά αρχαριους σαν εμενα.

Λοιπόν το θέμα που παρουσιάζω σήμερα εκτος από αυτό που έχω γράψει σε διαφορα post είναι..

Ένα Guppy και ένα Tiger Barb τους πρόσεξα πολλές φορες να τρίβουν με μεγάλη ταχύτητα το πλάι του σώματος τους πάνω σε ένα διακοσμητικό αμαξάκι που έχω μέσα στο enidrio.to υλικό είναι λίγο draft με ελαφρά εξογκώματα..τώρα αυτό το κάνουν για χαβαλέ? η έχουν απίστευτη φαγούρα αυτά τα δυο? και αν ναι τι σημαίνει τότε?και από που μπορεί να προήλθε?

έχει καμια σχέση η πυκνότητα του νερού?η κάτι άλλο που πρέπει να αρχίσω να ανήσυχο?

:D:D

Κατ'αρχήν η συμβίωση Guppy με Τiger barb δεν είναι και ότι καλύτερο,καθώς τα τιγράκια είναι γνωστοί "fin nippers", δηλαδή τσιμπούν ουρές. Το αμαξάκι που έχεις ως διακόσμηση είναι κατάλληλο για ενυδρειακή χρήση;Ίσως εκκρίνει τοξικές ουσίες στο νερό.

Το ξύσιμο σε βυθό ή διακόσμηση είναι συχνά σύμπτωμα ασθένειας.Παρατήρησε αν υπάρχουν λευκά στίγματα στο σώμα τους, σαπισμένα πτερύγια ή κάποιο άλλο σύμπτωμα ασθένειας.

Έχεις ανοίξει ήδη θέμα στις ασθένειες για

νεκρό ψάρι.Προτείνω να αγοράσεις υγρά τεστ,να κάνεις μετρήσεις για ΝΗ3/ΝΗ4 , ΝΟ2, ΝΟ 3 και να ανοίξεις ένα νέο θέμα εκεί, δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς.

νεκρό ψάρι.Προτείνω να αγοράσεις υγρά τεστ,να κάνεις μετρήσεις για ΝΗ3/ΝΗ4 , ΝΟ2, ΝΟ 3 και να ανοίξεις ένα νέο θέμα εκεί, δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς.

Πρώτη μου κίνηση την τρίτη..υγρό test.

Θα κάνω όσα μου αναφέρεται για να είναι "σαφεσαστο" το πρόβλημα μου.Thanks

Κατ'αρχήν η συμβίωση Guppy με Τiger barb δεν είναι και ότι καλύτερο,καθώς τα τιγράκια είναι γνωστοί "fin nippers", δηλαδή τσιμπούν ουρές. Το αμαξάκι που έχεις ως διακόσμηση είναι κατάλληλο για ενυδρειακή χρήση;Ίσως εκκρίνει τοξικές ουσίες στο νερό.

Το ξύσιμο σε βυθό ή διακόσμηση είναι συχνά σύμπτωμα ασθένειας.Παρατήρησε αν υπάρχουν λευκά στίγματα στο σώμα τους, σαπισμένα πτερύγια ή κάποιο άλλο σύμπτωμα ασθένειας.

φώτη κοίτα λίγο εδώ..θέλω την άποψη σου και τα φώτα σου.thanks

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry523248

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...