Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει μια αρρωστια που φουσκωνει η κοιλια των ψαριων και να μου δωσετε καμια συμβουλη μηπως εχω προβλημα στο ενυδρειο μου,πριν δυο μηνες ενα γκουραμι που ειχα ειχε πρηστει η κοιλια του πολυ,ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο το φαι γιατι τα ταιζω μια φορα την ημερα συγκεκριμενη ωρα και πολυ λιγο ετσι ωστε να μην πεφτει κατω στην αμμο μεχρι να την φανε τα ψαρακια,το ψαρακι κατεληξε να σκασει η κοιλια του και να βγαλει ενα διαφανες υγρο απο μεσα σαν γλιτσα,με τον ιδιο τροπο σχεδον μου ψοφησε χθες αλλον ενα γκουραμι,με πρησμενη κοιλια αλλα χωρις να σκασει και δεν ξερω τι γινεται,οι μετρησεις μου ειναι φυσιολογικες για το νερο οπως και η αμμωνια,αλλαζω το 30-40% του νερου ανα δυο βδομαδες,αλγη δεν εχω καθολου γιατι εχω σαλιγκαρακια και εχω και δυο ειδη ζωντανων φυτων μεσα.Αν μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη θα ηταν καλο γιατι εχω και ενα γκαπακι ετοιμο να γεννησει.Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739

φτιαξε την παραπανω φορμα φιλε μου για να εχουμε πληρη αποψη και να σε βοηθησουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...