stormtrooper 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 Παρασκευή 11 Μαρτίου γίνεται ένα Glam/Pozer παρτάκι στου Ψυρρή. Εγώ θα βρίσκομαι εκεί σίγουρα. Όποιος άλλος ψήνεται ας ενημερώσει να κανονίσουμε να βρεθούμε Ενυδρειακή συνάντηση αλά pozer Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 5 Μαρτίου 2011 #2 Share 5 Μαρτίου 2011 επιτελους, το μαγαζι μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 5 Μαρτίου 2011 επιτελους, το μαγαζι μου!!! Καλά... Το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με αυτό το είδος μουσικής. Απλά κάνει τη συγκεκριμένη μέρα αυτό το event. Δεν βάζω ακόμα link για να μην τρομάξω κόσμο. Πρώτα να δω συμμετοχές και μετά θα πέσει και το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 5 Μαρτίου 2011 #4 Share 5 Μαρτίου 2011 Αν παίζει ...Τερλέγκα,κράτα μου θέση σίγουρα http://www.youtube.com/watch_popup?v=lCfaT...;vq=medium#t=17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 5 Μαρτίου 2011 Αν παίζει ...Τερλέγκα,κράτα μου θέση σίγουρα http://www.youtube.com/watch_popup?v=lCfaT...;vq=medium#t=17 Τερλέγκας??? Με χαίτη λασπωτήρα??? Έτσι... eight-ίλα!!! Το μέρος δεν συνιστάται για παντρεμένους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 5 Μαρτίου 2011 #6 Share 5 Μαρτίου 2011 (edited) Πολύ θα το γούσταρα αλλά... Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να έρθω Υ.Γ Νίκο φαντάζομαι θα φορέσεις ροζ κολλάν? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2011 - coffeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 5 Μαρτίου 2011 Πολύ θα το γούσταρα αλλά... Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να έρθω To topic ανοίχτηκε για σένα... Θα έρθεις! Mod speaking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 5 Μαρτίου 2011 #8 Share 5 Μαρτίου 2011 Νίκο φαντάζομαι θα φορέσεις ροζ κολλάν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Μαρτίου 2011 Author #9 Share 5 Μαρτίου 2011 Νίκο φαντάζομαι θα φορέσεις ροζ κολλάν? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Και φυσικά ψηλοτάκουνε λευκές μπότες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 5 Μαρτίου 2011 #10 Share 5 Μαρτίου 2011 ...και ο Νίκος και τα γατόψαρά του φοράνε ροζ κολάν όταν δεν είναι κανένας στο σπίτι. Το τζινάκι το φοράει από πάνω όταν είναι να βγει. Επίσης όταν έρχεται στο AZMP φοράει ειδικό κολάν με ένα πόδι μπλε και ένα πορτοκαλί (μην το γελάτε, εγώ έχω τέτοιο από καρναβαλική στολή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 5 Μαρτίου 2011 #11 Share 5 Μαρτίου 2011 (edited) Το μέρος δεν συνιστάται για παντρεμένους! Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.... Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Μαρτίου 2011 Author #12 Share 5 Μαρτίου 2011 Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.... Την οποία ξεπούλησαν!!! Επίσης δεν ξέρω αν οι σύζυγοι όσων αντρών λένε τέτοια πράγματα έχουν σύμφωνη γνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 5 Μαρτίου 2011 #13 Share 5 Μαρτίου 2011 Την οποία ξεπούλησαν!!! Επίσης δεν ξέρω αν οι σύζυγοι όσων αντρών λένε τέτοια πράγματα έχουν σύμφωνη γνώμη ...Όταν με το καλό παντρευτείς και συ,θα μπορείς ο ίδιος να απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 6 Μαρτίου 2011 ...Όταν με το καλό παντρευτείς και συ,θα μπορείς ο ίδιος να απαντήσεις Οι παντόφλες και τα γάντια φτιάχνονται για να είναι ζευγάρια... Όχι οι άνθρωποι Παντρειά δεν προβλέπεται, αλλά δέσμευση προβλέπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Μαρτίου 2011 #15 Share 6 Μαρτίου 2011 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΖΕΡ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 6 Μαρτίου 2011 (edited) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΖΕΡ ?? http://www.dailymotion.com/video/x1v0dd_mo...rls-girls_music To poser είναι πολλά... Αλλά πάνω απ'όλα γυναίκες Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Μαρτίου 2011 #17 Share 6 Μαρτίου 2011 http://www.dailymotion.com/video/x1v0dd_mo...rls-girls_music To poser είναι πολλά... Αλλά πάνω απ'όλα γυναίκες Ενώ το glam είναι άλλη ιστορία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαρτίου 2011 #18 Share 6 Μαρτίου 2011 Καλά να περάσετε!Οι παντρεμένοι θα πάμε αλλού........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #19 Share 6 Μαρτίου 2011 Καλά να περάσετε!Οι παντρεμένοι θα πάμε αλλού........ Εσένα θα σε στείλω αλλού... Έχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Μαρτίου 2011 #20 Share 6 Μαρτίου 2011 μπερδεύτηκα τι είναι οι ποζεραδες ? οπαδοί κάποιου μουσικού συγκροτήματος ? οπαδοί μουσικού στιλ - ρεύματος - μόδας ? οπαδοί του μπέλι ντανς ? οπαδοί του < βλέπε -πλήρωνε και κοντά τα χέρια> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #21 Share 6 Μαρτίου 2011 μπερδεύτηκα τι είναι οι ποζεραδες ? οπαδοί κάποιου μουσικού συγκροτήματος ? οπαδοί μουσικού στιλ - ρεύματος - μόδας ? οπαδοί του μπέλι ντανς ? οπαδοί του < βλέπε -πλήρωνε και κοντά τα χέρια> ? Καταρχήν μιλάμε για poser rock. Δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μπορείς να πεις κατά βάση ότι ορίζεται από την εμφάνιση των μελών των συγκροτημάτων. Ως επί το πλείστον μιλάμε για καλοχτενισμένα αγόρια της δεκαετίας του '80, που ξετρέλαιναν τα κοριτσάκια... Ξαναλέω πως δεν μπορεί να διευκρινιστεί απόλυτα. Μπορεί να παίζανε rock, hard rock ή και metal. Εφόσον η εμφάνιση ήταν κάπως... "gay", χαρακτηρίζονταν ως poser. Κάποια τραγούδια του στυλ... Θα παρατηρήσεις ότι ακουστικά διαφέρουν... Αλλά τα μέλη έχουν την τάση να "περιποιούνται" ιδιαίτερα. Κολάν, κραγιόν, μαλλί *κάπως*, βαμμένα μάτια, φανταχτερά ρούχα κλπ ...και πολλά πολλά άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 6 Μαρτίου 2011 #22 Share 6 Μαρτίου 2011 δηλαδή και ο Boy George ποζεράς ήταν; Θυμάμαι ήμουν μικρός όταν είδα το videoclip του do you really wanna hurt me και δεν καταλάβαινα αν ήταν κορίτσι ή αγόρι! Εντάξει, το ξέρω, είμαι από άλλο ανέκδοτο, αλλά όντως δεν καταλάβαινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #23 Share 6 Μαρτίου 2011 δηλαδή και ο Boy George ποζεράς ήταν; Θυμάμαι ήμουν μικρός όταν είδα το videoclip του do you really wanna hurt me και δεν καταλάβαινα αν ήταν κορίτσι ή αγόρι! Εντάξει, το ξέρω, είμαι από άλλο ανέκδοτο, αλλά όντως δεν καταλάβαινα... Πρέπει να υπάρχει ως βάση το ροκ για να το χαρακτηρίζεις poser rock... Ο Boy George ήταν από μόνος του άλλο ανέκδοτο... Όχι εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 6 Μαρτίου 2011 #24 Share 6 Μαρτίου 2011 Φώτη άστους δεν ξέρουν.... Τρούπη, οσον αφορά το ντύσιμο κοίτα να μαθαίνεις Είναι pozer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 6 Μαρτίου 2011 Μου το ξεφτιλίσατε το θέμα και συμμετοχές δε βλέπω. Είναι νωρίς βέβαια μέχρι την άλλη Παρασκευή. Πανούλη, θα έρθετε μαζί με το έτερον ήμισυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος