aristeidis 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 για σας θα ειθελα τη γνομη σας με τα κοι τι φυτα μπενουν.εχω 300 λιτρα ενυδρειο εκσο χωρισ θερμοστατη εθχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Μαρτίου 2011 #2 Share 4 Μαρτίου 2011 καλησπερα. μισο για να καταλαβω.εχεις ενυδρειο με κοι,η εχεις τα κοι σε καποια λιμνουλα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristeidis 5 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 5 Μαρτίου 2011 καλησπερα. μισο για να καταλαβω.εχεις ενυδρειο με κοι,η εχεις τα κοι σε καποια λιμνουλα....? καλησπερα τα εχω σε ενυδρειο 300 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 5 Μαρτίου 2011 #4 Share 5 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, τα κοι γίνονται πολύ μεγάλα σε μέγεθος και δεν κάνουν για ενυδρεία αλλά για λίμνες. Οπότε πιστεύω πως ότι φυτό και να βάλεις θα το ξεριζώσουν μόλις αρχίζουν και μεγαλώνουν αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristeidis 7 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, τα κοι γίνονται πολύ μεγάλα σε μέγεθος και δεν κάνουν για ενυδρεία αλλά για λίμνες. Οπότε πιστεύω πως ότι φυτό και να βάλεις θα το ξεριζώσουν μόλις αρχίζουν και μεγαλώνουν αρκετά. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Μαρτίου 2011 #6 Share 7 Μαρτίου 2011 ε γω γνωριζω περιπτωσεις οπου και πλαστικα δεν αντεχουν ουτε βδομαδα σε λιμνουλα με μεγαλυτερα κοι. αα,και κατι για να γνωριζεις αγαπητε μου φιλε. τα κοι μπαινουν μονο!!! με κοι απο ψαρια κρυου νερου καθως ειναι λιγο επιθετικα με αλλες ρατσες κρυες,καθως επισης πως εχουν κατασκευαστει για να τα βλεπουμε απο πανω(λιμνες) και οχι απο το πλαι(ενυδρεια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος