grigoros 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 Γειά σας παιδιά, θέλω να βάλω hemianthus callitrichoides σαν ''χαλί'' στο ενυδρείο μου όπου θέλω και αρκετά γλαστράκια, αλλά σε ότι μαγαζί η site ελληνικό μπήκα τα έχουν πολύ ακριβά σε σχέση με το εξωτερικό όπου όμως δεν μπορούν να στείλουν στην Ελλάδα σε αυτά που ρώτησα, μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω σε λογική τιμή τα συγκεκριμένα φυτά; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 4 Μαρτίου 2011 #2 Share 4 Μαρτίου 2011 Βάλε μια αγγελία, υπάρχουν κάποιοι φίλοι που το καλλιεργούν και emersed ίσως θα μπορούσαν να σου δώσουν. Σε ελληνικό κατάστημα πάντως που πήρα και εγώ πριν κανά μήνα πρέπει να πληρωσα 4-5 ευρώ το γλαστράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Μαρτίου 2011 #3 Share 4 Μαρτίου 2011 καλησπερα. υπαρχουν φιλε μου πολλα καταστηματα που εχουν βημα εδω μεσα και μπορουν να σε εξυπηρετησουν σε αυτο που αναζητας. κανε μια αναζητηση... ΥΓ.επειδη το φυτο που ζητας ειναι πολυ απαιτητικο,συνηθως δεν ερχεται παρα μονο με παραγγελια σου,αλλιως μεσα σε λιγες μερες χανεται-μαραινεται και δεν ειναι προς πωληση.αυτο για να γνωριζεις καθως ειναι μαλλον απιθανο να το βρεις κατα τυχη σε στοκ σε καποιο καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 5 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 5 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας παιδιά, χτές το έψαξά πολύ το θέμα στο internet και βρήκα ένα κατάστημα στην Γερμανία όπου στέλνει στην Ελλάδα με 25 ευρώ έξοδα αποστολής, παράδοση σε 24 ώρες και 2,5 ευρώ το γλαστράκι και το σκέφτομαι να παραγγείλω απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Μαρτίου 2011 #5 Share 5 Μαρτίου 2011 βρήκα ένα κατάστημα στην Γερμανία όπου στέλνει στην Ελλάδα παράδοση σε 24 ώρες ειλικρινα αυτο θα ηθελα να το δω.....!!!!!προσωπικα δεν νομιζω πως εχω ακουσει για τοσο γρηγορα,και σου λεω ξανα πως μια καθυστερηση 3-4 ημερων για το συγκεκριμενο φυτο ισως να ειναι καταστροφικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 5 Μαρτίου 2011 #6 Share 5 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας παιδιά, χτές το έψαξά πολύ το θέμα στο internet και βρήκα ένα κατάστημα στην Γερμανία όπου στέλνει στην Ελλάδα με 25 ευρώ έξοδα αποστολής, παράδοση σε 24 ώρες και 2,5 ευρώ το γλαστράκι και το σκέφτομαι να παραγγείλω απο εκεί. €25,00 εξοδα αποστολης; Τα 2,5 παντως ειναι καλη τιμη.Αθηνα εψαξες?Το καταστημα στη κηφισια το χει στο site του ,αν δε κανω λαθος και μου χουν πει παιδια απο εδω οτι εχουν παρει και ψαρακια σε καλη συσκευασια αποστολης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 6 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 6 Μαρτίου 2011 Τελικά φίλε Klaz είχες δίκιο, ενώ στο πρώτο email που μου έστειλαν έλεγαν ότι θα έρθουν σε 24 ώρες με courier και χρέωση 25 ευρώ, σε ένα δεύτερο που έλαβα άλλαξαν την ημερομηνία παράδοσης σε 4-7 ημέρες, δεν αξίζει, φίλε panos d7 αυτό το κατάστημα στην Κηφισιά πως το λένε να μπω να δώ; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 6 Μαρτίου 2011 #8 Share 6 Μαρτίου 2011 (edited) στο στειλα με πμ. Kαι μολις ειδα ποσο το εχει και ποσο το πηρα............... Ποσο......................ειμαι. Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2011 - panos_d7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος