Jump to content

Boyu Tl - 550 128 Ltr Reef

georgekampanis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια με χαρα μου σας παραθέτω το εν λογω ενυδρειο το οποιο ειναι το καμάρι μου .. Ειναι η τρίτη φορα που στηνω θαλασσινό ενυδρειο Ειχα στη κατοχη μου για ενα χρονο ενα νανο Reef 50ltr το όποιο πηγε αψογα και στη συνεχεια εφτιαξα ενα 160 απο την αρχη και το εδωσα στον κολλητο μου ... Εδω και τρεις μηνες εχω το Boyu που ειναι το αγαπημενο μου.. post-13735-1299263283_thumb.jpg post-13735-1299263308_thumb.jpg

χμμμμ άδειο φαίνεται.. πρέπει να βάλεις xenia μέσα !!! :D:D:D

Καλώς μας ξανάρθες λοιπόν ... σε περιμένω και από κοντά

Καλως ηρθες ξανα λοιπον!!!! Γραψε μας καποια πραγματα για το ενυδρειο σου να καταλαβουμε καλυτερα και εμεις τον υφαλο σου!!

Λοιπον ο υφαλος μου μπορω να πω οτι βρισκεται σε καλα χερια μιας και τον προσεχει και η κοπελα μου (μιας και ειναι το δωρακι μου για τα χριστουγεννα :D:angry2::hysterical::hysterical::hysterical::D:D:D ) οποτε καταλαβενετε ειναι στην πενα ολη μερα... Απο μετρησεις ειμαστε καλα προς το παρον αλατοτητα την εχω στο 1,025 ΝΟ3 ειμαστε στο 10 Phos 0 ph 8,5 Αλαγες RO-DI ανα 20 μερες, Περασαν και μια ταλαιπορια με ICK Αλλα την παλεψαμε με σκορδο και βιταμινες και τωρα ειναι μια χαρα.... Τελος εχουμε 3 γιατι ο τρομπας ο κολλητος μου που ειχε θαλλασινο δν το προσεχε και μεσα σε μια μερα αρχισαν να ψοφανε ολλα ενα γλιτωσε και το υοθετησα γιατι το λυπηθηκα ο χαζος θα το ψοφαγε και αυτο.... :hysterical::hysterical::thumbup::hysterical:

• 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...