gorgio 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 γεια χαρα παιδια...σας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την καταπληκτικη δουλεια στο φορουμ.. ειμαι 17 χρονων και πριν απο ενα μηνα αποφασισα να αγορασω ενα ενυδρειο μιας και απο μικρος ειχα καποιες γυαλες με χρυσοψαρα και μου αρεσε πολυ η ασχολια αυτη και ετσι την αγαπησα...αγορασα το juwel rekord 600.. ο πετσοπας οπως σχεδον ολοι μου εδωσε λαθος οδηγιες..βεβαια εγω προνοησα και μετα απο αρκετο διαβασμα καταλαβα καποια πραγματα κ αρχισα το στρωσιμο..βεβαια εχω πολλες αποριες ακομα..το εστρωσα με αμμωνια κ τροφη..μετα απο 20-25 μερες πηγα δειγμα στο πετσοπ κ μου ειπαν πω σκληροτητα κ πεχα ηταν μια χαρα.. για αρχη πηρα 2 αγγελοψαρα..και μετα απο μια βδομαδα 2 balloon molly.. φαινεται να περνουν μια χαρα μες στο ενυδρειο καθως ειναι πολυ κινητικα... αυτα προς το παρον.. χαρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Μαρτίου 2011 #2 Share 4 Μαρτίου 2011 καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 4 Μαρτίου 2011 #3 Share 4 Μαρτίου 2011 καλως όρισες. Εχε υπόψην σου ότι καλυτερο θα ήταν εαν μετρουσατε ΝΗ3/4 (αμμωνία αμμωνιο) και ΝΟ2-3 με τον πετσοπά Καλή συνέχεια, συνέχισε το διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 4 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 4 Μαρτίου 2011 ηταν λαθος μου που εβαλα 2 molly balloon αλλα και 2 αγγελοψαρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 4 Μαρτίου 2011 #5 Share 4 Μαρτίου 2011 Δες λίγο αυτό και κρίνε μονος σου. Ότι απορεία έχεις εδω ειμαστε http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...iew&iden=47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Μαρτίου 2011 #6 Share 4 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts