ziral 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 καλησπερα φιλοι, γνωριζει κανεις να μου πει την αποψη του για το συστημα CO2: Nutrafin; κανει δουλεια; κι αν ναι ποσο κοστιζει; ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 4 Μαρτίου 2011 #2 Share 4 Μαρτίου 2011 Έχεις αποκλείσει την λύση του diy co2? που σίγουρα θα είναι πιο φτηνή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Μαρτίου 2011 #3 Share 4 Μαρτίου 2011 (edited) Αν εννοείς αυτό εδώ τότε μπορείς και μόνος σου να στήσεις ένα DIY. Κάνε ένα ψάξιμο στα DIY για CO2 και θα βρεις πολλές ιδέες. Επίσης δες και εδώ Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Μαρτίου 2011 #4 Share 4 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziral 5 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 5 Μαρτίου 2011 το ενυδρειο μου ειναι περιπου 110 λιτρα, οι ταμπλετες της serra θα κανουν δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Μαρτίου 2011 #6 Share 5 Μαρτίου 2011 το ενυδρειο μου ειναι περιπου 110 λιτρα, οι ταμπλετες της serra θα κανουν δουλεια; πολυ οριακα,και αν το εχεις αρκετα φυτεμενο μαλλον οχι θα ελεγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 5 Μαρτίου 2011 #7 Share 5 Μαρτίου 2011 Αν εννοείς αυτό εδώ τότε μπορείς και μόνος σου να στήσεις ένα DIY. Κάνε ένα ψάξιμο στα DIY για CO2 και θα βρεις πολλές ιδέες. Επίσης δες και εδώ δοκιμασμενα πραγματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 5 Μαρτίου 2011 #8 Share 5 Μαρτίου 2011 και για 100 λίτρα δεν ξέρω αν και το diy θα τον καλύψει βέβαια. Τι λέτε οι υπόλοιποι; Για τι φυτά μιλάμε φίλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziral 13 Μαρτίου 2011 Author #9 Share 13 Μαρτίου 2011 λοιπον φιλοι εφτιαξα το θεμα με την μαγια και την ζαχαρη, και επισεις εβαλα και μια σκαλα δυαχυσης ΝYTRAFIN ομολογω εντυπωσιαστηκα απο τις πρωτες μερες κιολας, θα περιμενω να περασει καποιο χρονικο διαστημα και θα σας ενημερωσω αναλυτικοτερα για το αποτελεσμα...σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 13 Μαρτίου 2011 #10 Share 13 Μαρτίου 2011 όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος