Aiolos 16 Μαρτίου 2011 Author #26 Share 16 Μαρτίου 2011 Αφού λένε ότι το sex είναι εγκεφαλική υπόθεση δεν υπάρχει λόγος να σε προβληματίζει !!!! Θα βγάζεις τη κάσκα και θα είναι σαν να έχεις ζήση όλα αυτά που ποθούσες !!!... Πω πω φρίκη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαρτίου 2011 #27 Share 16 Μαρτίου 2011 Αφού λένε ότι το sex είναι εγκεφαλική υπόθεση δεν υπάρχει λόγος να σε προβληματίζει !!!! Θα βγάζεις τη κάσκα και θα είναι σαν να έχεις ζήση όλα αυτά που ποθούσες !!!... Κράτα εσύ την εγκεφαλική υπόθεση και δώσε μου εμένα το αηδιαστικό real thing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2011 #28 Share 16 Μαρτίου 2011 μπορώ να πω ότι μου άρεσαν όοολα τα gadgetάκια στο video, το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το ηλεκτρονικό φακέλωμα....αλλά ήδη είμαστε φακελωμένοι όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 17 Μαρτίου 2011 #29 Share 17 Μαρτίου 2011 e-drugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος