almuros 4 Μαρτίου 2011 #1 Share 4 Μαρτίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΡΙΖΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 5 Μαρτίου 2011 #2 Share 5 Μαρτίου 2011 Φιλε στο πετcumulus στν λυτη της θεσσαλονικης εχει παραπολες και ωραιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 5 Μαρτίου 2011 #3 Share 5 Μαρτίου 2011 animal station Νινταλ 2104257001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 5 Μαρτίου 2011 #4 Share 5 Μαρτίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΡΙΖΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ? Moorwood έχει στο water inn mongrove έχει στο πετ σιτυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 7 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 7 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue 3 Απριλίου 2011 #6 Share 3 Απριλίου 2011 μια ερωτηση με αφορμη τον τιτλο ειμαι στο στρωσιμο και εχω βαλει μια ριζα (βρασμενγ με αλλαγεσ νερων και οσα διαβασα κεδω) αλλα το νερο εχει μια θολουρα απο τι ριζα ειναι η να ψαχτω για καποια αλλη αιτια ????? κατι ασπρο που εβγαλε η ριζα που οταν το ετριψα εμοιαζε πωσ να το πω ηταν ασπρο σαν βλενα . ξερετε τι ειναι αυτο ??? ευτυχως δεν εχω βαλει ακομα ψαρια αν τυχον ειναι κατι που κανει ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 3 Απριλίου 2011 #7 Share 3 Απριλίου 2011 μια ερωτηση με αφορμη τον τιτλο ειμαι στο στρωσιμο και εχω βαλει μια ριζα (βρασμενγ με αλλαγεσ νερων και οσα διαβασα κεδω) αλλα το νερο εχει μια θολουρα απο τι ριζα ειναι η να ψαχτω για καποια αλλη αιτια ????? κατι ασπρο που εβγαλε η ριζα που οταν το ετριψα εμοιαζε πωσ να το πω ηταν ασπρο σαν βλενα . ξερετε τι ειναι αυτο ??? ευτυχως δεν εχω βαλει ακομα ψαρια αν τυχον ειναι κατι που κανει ζημια Η θολούρα δε νομίζω να οφείλεται στη ρίζα, αφού την έχεις βράσει κιόλας, μήπως φταίει το στρώσιμο? Βάλε καμιά φωτό. Οι ρίζες συνήθως βγάζουν κιτρινίλα. Αυτό το άσπρο είναι μύκητας, θα φύγει σε λίγο καιρό, μπορεί να φάνε και τα ψάρια λιγάκι, εμένα τουλάχιστον του ρίχνουν καμια τσιμπιά που και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue 3 Απριλίου 2011 #8 Share 3 Απριλίου 2011 Η θολούρα δε νομίζω να οφείλεται στη ρίζα, αφού την έχεις βράσει κιόλας, μήπως φταίει το στρώσιμο? Βάλε καμιά φωτό. Οι ρίζες συνήθως βγάζουν κιτρινίλα. Αυτό το άσπρο είναι μύκητας, θα φύγει σε λίγο καιρό, μπορεί να φάνε και τα ψάρια λιγάκι, εμένα τουλάχιστον του ρίχνουν καμια τσιμπιά που και που. φωτο θα βαλω μλισ τελειωσω περιμενω την αλλαγη στο φως μιασ και ηταν ελλειπες .. και να σταματησει η κορη να φερνει οτι φυτο της γυαλιζει ... (οσο για να φανει η θολουρα εχω δοκιμασει δεν φαινεται με φωτο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 3 Απριλίου 2011 #9 Share 3 Απριλίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΡΙΖΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ? Έχει και στον Υδρόκοσμο στο Γαλάτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 3 Απριλίου 2011 #10 Share 3 Απριλίου 2011 Μιας και ανοίχτηκε τέτοιο θέμα να στριμοχτώ σαν πορδή να ρωτήσω κάτι... ποιές ρίζες κατα την άποψει/εμπειρίας σαν κρατάει καλύτερα χαμηλό pH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 3 Απριλίου 2011 Author #11 Share 3 Απριλίου 2011 (edited) Μιας και ανοίχτηκε τέτοιο θέμα να στριμοχτώ σαν πορδή να ρωτήσω κάτι... ποιές ρίζες κατα την άποψει/εμπειρίας σαν κρατάει καλύτερα χαμηλό pH? δυσκολο να απαντησει κανεις τετοια ερωτηση ειναι πολλες οι παραμετροι (μεγεθος ριζας αναλογα με τα καθαρα λιτρα...κ.α.) οποτε οτι και να πουμε ειναι κατα την αποψη μου αστοχο ( αν εχεις υποψην σου κιολας οτι με το περας του χρονου ατονει η ιδιοτητα της ριζας να μαλακωνει το νερο)... Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2011 - almuros Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 13 Απριλίου 2011 #12 Share 13 Απριλίου 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα.Ξερει κανεις κατηγοριες απο ριζες-ξυλα για ενυδρειακη χρηση?Βλεπω καποια με τιμη €6 και αλλα με €30.Ιδιου μεγεθους.Ακουω για moorwood,redwood,mopani κτλ.Ποιες οι διαφορες?Ειναι επεξεργασμενα? Εχω και εγω 2 ξυλα τα οποια ποτε δε τα εβρασα και δε κιτρινισαν το νερο και αν θυμαμαι καλα τα ειχα χρυσοπληρωσει.Φυσικα δεν εχω ιδεα τι ειναι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 13 Απριλίου 2011 #13 Share 13 Απριλίου 2011 Τελικα βρηκα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος