Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #76 Share 15 Μαρτίου 2011 εγω για εκει λεω blyxa japonica χμμ.Καλη ιδεα και ισως 2-3 μοκροσκοπικες πετρς σε καποια σημεια του ενυδρειου για να σπανε την μονοτονια.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Μαρτίου 2011 #77 Share 15 Μαρτίου 2011 απλα με μπερδεψε καπως το σχημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #78 Share 15 Μαρτίου 2011 απλα με μπερδεψε καπως το σχημα σου Απλα ειναι πολυ προχειρο ισα ισα να καταλαβενουμε που βρησκομαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Μαρτίου 2011 #79 Share 15 Μαρτίου 2011 λογικα θα βαλεις και ενα co2 diy ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #80 Share 15 Μαρτίου 2011 λογικα θα βαλεις και ενα co2 diy ετσι ? Κοιτα δεν νομιζω να χρειαστει οπως ειπα ποιο πανω θα βαζω ολη την σειρα τις seachem απο λιπασματα μαζι και excel.Οποτε πυστευω οτι το co2 ειναι περιτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Μαρτίου 2011 #81 Share 15 Μαρτίου 2011 Κοιτα δεν νομιζω να χρειαστει οπως ειπα ποιο πανω θα βαζω ολη την σειρα τις seachem απο λιπασματα μαζι και excel.Οποτε πυστευω οτι το co2 ειναι περιτο. απλα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερη μια πιο μονιμη παροχη co2 απο το να βαζεις καθε μερα excel ..μπορει να εχω και λαθος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #82 Share 15 Μαρτίου 2011 απλα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερη μια πιο μονιμη παροχη co2 απο το να βαζεις καθε μερα excel ..μπορει να εχω και λαθος ! Μπα μην το λες τα αποτελεσματα του ecxel δεν νομιζω να τα δο με diy co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Μαρτίου 2011 #83 Share 15 Μαρτίου 2011 Μπα μην το λες τα αποτελεσματα του ecxel δεν νομιζω να τα δο με diy co2. προσοχη στις δοσολογιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #84 Share 15 Μαρτίου 2011 προσοχη στις δοσολογιες Καλα αυτο εννοειτε.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #85 Share 15 Μαρτίου 2011 Πως σας φενετε εσας?? Ισως και κανα ξυλο με υπσος για να δεθει επανω λιγο moss. Πως σας φενετε σαν ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Μαρτίου 2011 #86 Share 15 Μαρτίου 2011 Κοίτα, το σχέδιο είναι και λίγο παραπλανητικό γιατί δεν έχουμε μπροστά μας τις διαστάσεις πχ της πέτρας. Μου αρέσει που δεν θα βάλλεις το pogostemon σε μια περιοχή αλλά θα το σπείρεις, επίσης μαρέσει που την blyxa θα την βάλλεις πίσω, τώρα για το rotala έχω να πω ότι δεν είναι φυτό με μικρό φύλλωμα όπως τα υπόλοιπα που βάζεις, και μπορεί να σου χαλάσει τις αναλογίες. Εξαρτάται πάντα και πώς θα το κουρέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Μαρτίου 2011 Author #87 Share 15 Μαρτίου 2011 Κοίτα, το σχέδιο είναι και λίγο παραπλανητικό γιατί δεν έχουμε μπροστά μας τις διαστάσεις πχ της πέτρας. Μου αρέσει που δεν θα βάλλεις το pogostemon σε μια περιοχή αλλά θα το σπείρεις, επίσης μαρέσει που την blyxa θα την βάλλεις πίσω, τώρα για το rotala έχω να πω ότι δεν είναι φυτό με μικρό φύλλωμα όπως τα υπόλοιπα που βάζεις, και μπορεί να σου χαλάσει τις αναλογίες. Εξαρτάται πάντα και πώς θα το κουρέψεις. Οπως σκευτομαι τα φυτα μου αρεσουν παρα πολυ το θεμα ειναι αυτο που ειπες. Τη πετρες? Μικρες ,ψηλες, τη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2011 #88 Share 16 Μαρτίου 2011 Σου βάζω στο άλλο thread που άνοιξες μερικά link να εμπνευστείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Μαρτίου 2011 Author #89 Share 16 Μαρτίου 2011 Σου βάζω στο άλλο thread που άνοιξες μερικά link να εμπνευστείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Μαρτίου 2011 Author #90 Share 18 Μαρτίου 2011 Μια προχειρη κατοψη για το πως θα γινει το ενυδρειο. Το υποστρωμα του ενυδρειου ειναι seachem flourite . Εκει που εχω (πισω αριστερα) βαλει πανω στην πετρα flourite εννοω οτι θα καληφτει η πετρα και απο πανω θα μπει blyxa japonica. Πειτε μου την γνωμη σας. Πως το βλεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Μαρτίου 2011 Author #91 Share 18 Μαρτίου 2011 Ναι και η φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Μαρτίου 2011 Author #92 Share 20 Μαρτίου 2011 Τη λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 21 Μαρτίου 2011 #93 Share 21 Μαρτίου 2011 όμορφο!! τα φυτά σου έχουν πολύ ζωντανό χρώμα, σχεδόν φωσφορίζουν. Τι λίπασμα ρίχνεις; χαχαχα! αστειεύομαι, είναι μια πολύ καλή διάταξη, εμένα μαρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Μαρτίου 2011 Author #94 Share 21 Μαρτίου 2011 όμορφο!! τα φυτά σου έχουν πολύ ζωντανό χρώμα, σχεδόν φωσφορίζουν. Τι λίπασμα ρίχνεις; χαχαχα! αστειεύομαι, είναι μια πολύ καλή διάταξη, εμένα μαρέσει. χαχαχα. Με χαλαει λιγο η blyxa. Εχετε καμια ιδεα τη μπορει να μπει εκει.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Μαρτίου 2011 Author #95 Share 23 Μαρτίου 2011 Το στισημο ξεκινησε. Για δειτε και πειτε μου μεχρι τωρα θα αλλαζατε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 23 Μαρτίου 2011 #96 Share 23 Μαρτίου 2011 απιστευτο υποστρωμα τι ειναι ? και ειμαι σιγουρος οτι το αδικει η φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 23 Μαρτίου 2011 #97 Share 23 Μαρτίου 2011 απιστευτο υποστρωμα τι ειναι ?και ειμαι σιγουρος οτι το αδικει η φωτογραφια Seachem flourite simply (among) the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Μαρτίου 2011 Author #98 Share 23 Μαρτίου 2011 απιστευτο υποστρωμα τι ειναι ? και ειμαι σιγουρος οτι το αδικει η φωτογραφια Οπως το ειπες το αδικει κατα πολυ. Μου πηγε λιγο παραπανω απο οτι ενα κοινο υποστρωμα αλλα αξιζε τον κοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Μαρτίου 2011 Author #99 Share 23 Μαρτίου 2011 Seachem flourite simply (among) the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Μαρτίου 2011 Author #100 Share 23 Μαρτίου 2011 Ως τωρα θα αλλαζατε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος