antonis1988 3 Μαρτίου 2011 #1 Share 3 Μαρτίου 2011 ακομα ενα προβλημα το ενυδρειο μου εχει υποστρωμμα και απο πανω δυο τρια εκατοστα λαβα φυτευω και την αλλη μερα αιωρουνται πως θα σταματησει αυτο κανω κατι λαθος?? ποιος ειναι ο σωστος τροπος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 3 Μαρτίου 2011 #2 Share 3 Μαρτίου 2011 τι εννοεις λαβα.γιατι αν ειναι ηφαιστιογεννεις πετρωμα πρεπει να βγει νομιζζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis1988 3 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2011 δεν ειναι ακριβως ηφαιστιογενες προκυται για ουδετερο πετρωμα ετσι μου ειπε ο πετσοπας τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 3 Μαρτίου 2011 #4 Share 3 Μαρτίου 2011 Γιατι να βγει φιλε μου η λαβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Μαρτίου 2011 #5 Share 4 Μαρτίου 2011 Επειδη δεν ειναι και τοσο ξεκαθαρω αυτο που μας λες βαλε 1-2 φωτογραφιες! Πως φυτευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 4 Μαρτίου 2011 #6 Share 4 Μαρτίου 2011 το συγκεκριμενο πρωιον λεγετε ακουαλιτης και ειναι και γ@μ... μια χαρα μου φυτευονται τα φυτα μου εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος