astarth 3 Μαρτίου 2011 #1 Share 3 Μαρτίου 2011 Αν μπορει, θα ηθελα να μου πει καποιος, οι γαριδες μου γιατι μενουν καθε τρεις κ πεντε εγκυος αλλα ποτε δε βλέπω παιδακια? εχω μεσα 2 γκαπυ, 3 γαριδες, 2 γατοψαρα κ 2 τιγρακια σε 50 λιτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonnirvana 3 Μαρτίου 2011 #2 Share 3 Μαρτίου 2011 δεν είμαι ειδίκοσ στο θέμα αλλλα ξέρω οτι όταν γενιούνται ειναι πολύ μικρές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Μαρτίου 2011 #3 Share 3 Μαρτίου 2011 Για τί γαρίδες μιλάμε; Να ξέρεις οτι τα τιγράκια και τα guppy που αναφέρεις συνηθίζουν να κυνηγάνε και να τρώνε τα μωρά γαρίδες. Ειδικά αν δεν έχει πολλά φυτα για να κρυφτούν τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarth 3 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 3 Μαρτίου 2011 ειναι Τζαπονεζα. ευχαριστω για τισ πληροφοριες παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Μαρτίου 2011 #5 Share 3 Μαρτίου 2011 Εννοείς Caridina Japonica ; Ο γόνος για να επιζήσει χρειάζεται υφάλμυρο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος