jasonnirvana 3 Μαρτίου 2011 #1 Share 3 Μαρτίου 2011 είμαι λιγο ασχετοσ με τισ γαρίδες και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω σε κοινώνικο ενυδρίο και αν ναι πόσες? επίσησ χρειάοζονται ειδική τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Μαρτίου 2011 #2 Share 3 Μαρτίου 2011 είμαι λιγο ασχετοσ με τισ γαρίδες και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω σε κοινώνικο ενυδρίο και αν ναι πόσες? επίσησ χρειάοζονται ειδική τροφη? Αναλόγως τα ψαράκια που θες βάλεις Αν και υπάρχει ειδική τροφή, τρώνε τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonnirvana 3 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2011 Αναλόγως τα ψαράκια που θες βάλεις Αν και υπάρχει ειδική τροφή, τρώνε τα πάντα έχω νεονν έναν gyrinochilous aimonieri και 6 μικρά molly απο τα οποία σιγοθρα θα δώσω1 η 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Μαρτίου 2011 #4 Share 3 Μαρτίου 2011 έχω νεονν έναν gyrinochilous aimonieri και 6 μικρά molly απο τα οποία σιγοθρα θα δώσω1 η 2 Aν και τα Molly μπορεί να κυνηγήσουν τα μικρά γαριδάκια, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonnirvana 3 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2011 Aν και τα Molly μπορεί να κυνηγήσουν τα μικρά γαριδάκια, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα και πόσεσ μπορώ να βάλω περίπου,,,υπάρχει τροποσ ναξεχώροισω αρσενικεσ με θυληκέσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Μαρτίου 2011 #6 Share 3 Μαρτίου 2011 Tροπος υπάρχει αλλά είναι πολύ δύσκολο για κάποιον δεν ασχολείται καιρό και δεν έχει εμπειρία με γαρίδες. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με μια 5άδα, ωστε να υπάρχουν καλές ευκαιρίες να πετύχεις ένα ή δύο ζευγάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonnirvana 3 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 3 Μαρτίου 2011 Tροπος υπάρχει αλλά είναι πολύ δύσκολο για κάποιον δεν ασχολείται καιρό και δεν έχει εμπειρία με γαρίδες. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με μια 5άδα, ωστε να υπάρχουν καλές ευκαιρίες να πετύχεις ένα ή δύο ζευγάρια... και εγώ αφτο σκεφτόμουν βέβαια αν ο καταστηματάρχησ ,που τον [εμπιστέβομαι καθώσ ειναι θείοσ μου ] ξέρει να τισ ξεχωρίζει θα πάρω 4 φυτεμένο ειναι το ενυδρείο οπότε αρκετά μικρα θα επιβιόσουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος