Jump to content

Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης από την Κοζάνη.

ΤΖΙΩΝΑΣ

Recommended Posts

Γεια σας.

Είμαι ο Γιάννης από την Κοζάνη.

Έχω κατασκευάσει ένα πολυπιοκιλιακό ενυδρείο γλυκού νερού 450 λίτρων εδώ και πέντε χρόνια με μικρές ομάδες ήρεμων ψαριών και με λίγα φυτά. Με ένα εξωτερικό θερμοφίλτρο EHEIM και φίλτρο δαπέδου.

Επειδή όμως τα τελευταία χρόνια, προέκυψε να λείπω τα καλοκαιρία στην Σαντορίνη, αναγκαζόμουν να το αφήνω μονό του για πάνω από εξάμηνο, Ετσι, πέρσι,το άδειασα και έστησα ένα άλλο 150 λίτρων στο γραφείο του αδερφού μου, όπου και μετέφερα οτι απέμεινε απο το μεγάλο.

Εχω ενα μήνα που ξανα ενεργοποίησα το 450αρι , αλλά ακόμη δεν αποφάσισα τι ψαριά να βάλω, …

Έχω βάλει μονό ένα λιονταρόψαρο γλυκού νερού, χωρίς να το καλοσκεφτώ, και τώρα σκέπτομαι να το αλλάξω, γιατί αισθάνομαι πως με δεσμεύει πολύ στην επιλογή των υπολοίπων ψαριών που θα βάλω.

Έστησα και ένα μικρό ενυδρείο 24 λίτρων για την κόρη μου και έβαλα μονό guppy, είχαμε και μια γέννα , που με ανάγκασε να μεταφέρω για λίγο, τα 2 αρσενικά σε γυάλα προκειμένου να σώσω καμιά δεκαριά εναπομείναντα μικρά…το προτίμησα από το να τα περιορίσω σε προστατευτικό δυχτάκι..

Έτσι ξαφνικά βρίσκομαι να διαχειρίζομαι τρία ενυδρεία και δυο γυάλες….. μια με τα δύο guppy,και μια με έναν μονομάχο……..

Καλώς όρισες!

Καλώς ήρθες :D

Γεια σου Γιάννη φίλε μου!!!

Βλέπω άνοιξες δουλειές...

Να πάνε όλα καλά!

Αναμένουμε παρουσίαση με ενδιαφέρον γιατί θεωρώ τις παρουσιάσεις σου ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ.

Απορία: στη Φλώρινα δεν ήσουν;

Καλή συνέχεια

:D

Φίλε Μιχάλη,

Εγώ είμαι οΓιάννης οΤζιώνας απο την Κοζάνη, μήοως εννοείς τον Γιάννη lingistis απο την Φλώρινα?

Sorry λάθος!

Οπως και να 'χει καλώς ήρθες, φίλε μου!

:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...