astarth 2 Μαρτίου 2011 #1 Share 2 Μαρτίου 2011 καλησπερα! ειμαι αρχαρια στο ειδος. εχω μπει ομωσ στα βαθια. εχω ενα 50 λιτρο ενυδρειο με 2 κοριντορας, 2 τιγρακια και 3 γαριδες τζαπονεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 2 Μαρτίου 2011 #2 Share 2 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα astarh και καλως όρισες Πες μας λιγα λόγια για το ενυδρείο σου η ακομη καλυτερα κανε μια παρουσίαση του για να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι "παλιοι" και να το κάνεις ακομη καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarth 2 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 2 Μαρτίου 2011 μην αρχισετε να φωναζετε... δεν εχω κανει κανενα τεστ. τωρα και 4 μηνες παει καμπανα το ενυδρειο..(δοξα τω θεω) Εχω της hagen, to fluval 2 plus φιλτρο. θερμοστατη 15w. xαλικι ως υποστρωμα. κ ξεχασα 2 γκαπυ ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 2 Μαρτίου 2011 #4 Share 2 Μαρτίου 2011 καλος ηρθες στην παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Μαρτίου 2011 #5 Share 2 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts