xlomoc 2 Μαρτίου 2011 #1 Share 2 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το λίπασμα.Συγκεκριμένα πριν 2-3 μέρες παράγγειλα αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=658 από το petcumulus. Είναι καλό?(Το είδα πρώτο σε πωλήσεις) Χρησιμοποιείτε κάτι αντίστηχο? Είστε ευχαριστιμένοι? Θα έχω αποτελέσματα στην ζωντάνια των φυτών?(Χρώματα,φύλωμα) Και το βασικότερο που με προβληματίζει.Υπάρχει καμία πιθανότητα να επηρεαστούν τα ψαράκια μου και το νερό? Φυσικά με τις προβλεπόμενες δώσεις ανα λυτρα. Ευχαριστω εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 2 Μαρτίου 2011 #2 Share 2 Μαρτίου 2011 Ειναι ενα γενικο λιπασμα που περιεχει σχεδον τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα. Τα ψαρακια δεν θα παθουν τπτ. Να ριχνεις την μιση αναλογια για τα λιτρα σου για αρχη και βλεπεις στην πορεια. Αποτελεσματα για να δεις εξαρταται και απο αλλους παραγοντες. Π.χ. φωτισμος, ωραριο φωτισμου, αλλαγες, διαφορεσ μετρησεις.....κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 2 Μαρτίου 2011 #3 Share 2 Μαρτίου 2011 Οσο ακολουθείς πληροφορίες και παρατηρεις συμπεριφορές των κατοικων του ενυδρείου μην φοβασε τπτ Προσοχή όμως, η χρήση στις αναλογίες που γράφει ειναι για ενα καλά φυτεμενο ενυδρείο, εαν εχεις λίγα φυτα κανε την χρηση αναλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 2 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2011 ok ευχαριστώ παίδες.Απότι κατάλαβα θα ρίχνω πιο λίγο απότι πρέπει για τα λύτρα μου και καθώς θα μεγαλώνουν θα το κάνω κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος