Jump to content

Guppy

kixlida

Recommended Posts

καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω

α) σε 100 λιτρα ποσα guppy μπορω να βαλω?

β) ποια φυτα ειναι ειναι ευκολα για ενυδριο γιατι ειμαι "αρχαριος" δεν ξεω δεν εχω ασχολιθει με φυτεμενο ενυδριο ποτε .και ποσα φυτα μπορω να βαλω σε 100 λιτρα.σας ευχαριστω.

Για τα guppy δεν γνωρίζω να σου πω, αλλά φυτά μπορείς να βάλεις πολλά.

Μερικά εύκολα είναι τα παρακάτω,

egeria densa, ceratophyllum demersum, ανούμπιες, βαλισνέριες, microsorum pteropus, echinodorus amazonicus, κρυπτοκορίνες κλπ

Τι φωτισμό έχεις? Watt, λάμμπες?

Για τα Guppys εν χρειάζεται να βάλεις πάρα πολλά θα πολλαπλασιαστούν μόνα τους... :D

Πάντως να τα βάλεις σε χαρεμάκια, 1 αρσενικό με 2-3 θηλυκά...

Κατάλογο με εύκολα φυτά μπορείς να βρεις κι εδώ.

Σίγουρα θα χρειαστείς κάποια ψηλά φυτά και φυτά επιφανείας ώστε να επιζούν τα νεογέννητα.

Πρόσθεσε σταδιακά 2 χαρέμια για αρχή και βλέπεις.

Εγώ στο δικο μου ενυδρείο έχω 3 guppy ένα αρσενικό και 2 θηλυκά και δεν έχω κανένα φυτό. Τι μου προτείνετε να βάλω? Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δώσει κερατόφυλλο(έστω και λίγο καθώς το ενυδρείο είναι μικρό) μιας και τα guppy μου είνια εγκυα :D Πόσα φυτά να βάλω?

παιδια και κατι ακομα,πως θα καταλαβω τα φυτα με τις ονομασιες τους που μου γραψατε?γιατι σε ενα μαγαζι που παω δεν γραφουν την ονομασια του φυτου το εχω παρατιριση.

παιδια και κατι ακομα,πως θα καταλαβω τα φυτα με τις ονομασιες τους που μου γραψατε?γιατι σε ενα μαγαζι που παω δεν γραφουν την ονομασια του φυτου το εχω παρατιριση.

Φίλε μου καταρχήν να σου ευχήθω καλή αρχή με το ενυδρείο σου και να σε συγχαρώ για την επιλόγη των guppys!!Είναι πανέμορφα ψάρια και είμαι απόλυτος φαν τους!!

Για τα φυτά αλλά και τα ψάρια μπορείς να ψάξεις στην ενότητα "αναγνωρίσεις ειδών" που διαθέτει το φόρουμ!

Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις μια καλή ιδέα για όσα σου πρότειναν τα παιδιά και να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο γούστο σου αλλά και στη διαμόρφωση του ενυδρείου σου!!!

:D:D

Εγώ στο δικο μου ενυδρείο έχω 3 guppy ένα αρσενικό και 2 θηλυκά και δεν έχω κανένα φυτό. Τι μου προτείνετε να βάλω? Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δώσει κερατόφυλλο(έστω και λίγο καθώς το ενυδρείο είναι μικρό) μιας και τα guppy μου είνια εγκυα :D Πόσα φυτά να βάλω?

Εσύ φίλε συνχομπίστα καλό θα ήταν να ανοίξεις δικό σου θέμα για το ενυδρειάκι σου για να μην μπλέξουμε τις δημοσιεύσεις!!!

Καλή συνέχεια και σ'εσένα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...