jimn 2 Μαρτίου 2011 #1 Share 2 Μαρτίου 2011 Και ξανά επανέρχομαι στο θέμα με μια ερώτηση(ακόμα).Πώς κρατάμε το μπουκάλι ζεστό,γιατί στο δωμάτιο που το έχω δεν φαίνεται να πιάνει αρκετούς βαθμούς θερμοκρασία,ώστε να μπορεί να δουλέψει σωστά το μείγμα και να αποδώσει.Η λύση που έχω διαβάσει είναι ένα σκεύος με νερό και θερμοστάτη στους 26 βαθμούς και το μπουκάλι μέσα ώστε να πιάσει την θερμοκρασία.Καμία άλλη πατέντα έχουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε λεκανάκια-νερά κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2011 #2 Share 2 Μαρτίου 2011 Και ξανά επανέρχομαι στο θέμα με μια ερώτηση(ακόμα).Πώς κρατάμε το μπουκάλι ζεστό,γιατί στο δωμάτιο που το έχω δεν φαίνεται να πιάνει αρκετούς βαθμούς θερμοκρασία,ώστε να μπορεί να δουλέψει σωστά το μείγμα και να αποδώσει.Η λύση που έχω διαβάσει είναι ένα σκεύος με νερό και θερμοστάτη στους 26 βαθμούς και το μπουκάλι μέσα ώστε να πιάσει την θερμοκρασία.Καμία άλλη πατέντα έχουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε λεκανάκια-νερά κλπ Εγω ειχα δοκιμασει την εξης πατεντα : εκοψα τα μανικια απο μια παλια μαλλινη μπλουζα και τα φορεσα στο μπουκαλι,δεν μπορω να πω,δουλεψε αλλα τελικα κατελιξα σε κουβα με νερο και θερμοστατη..μακραν η καλητερη λυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 2 Μαρτίου 2011 #3 Share 2 Μαρτίου 2011 Να σου πω την αληθεια ειχα κανει μια πατεντα με μπουκαλι ξερεις το θερμο αυτο που εβαζαν καφε μεσα ειχα βρει ενα 1.5 λιτ inox και ειχε το καλο οτι δεν το αφηνε να κρυωσει πολυ λογο του 2πλου κελυφους του αλλα παλι μετα απο 1με2 μερες παλι επεφτε η αποδοση τελικα κατελιξα παλι λεκανακι με θερμοστατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος