chris z3 2 Μαρτίου 2011 #1 Share 2 Μαρτίου 2011 το ειδος που ψαχνω ειναι το carinotetraodon irrubesco και συγκεκριμενα θα ηθελα 1-2 αρσενικα και γυρω στα 7 θηλυκα..... αν καποιο καταστημα διαθετει η μπορει να βρει ας μου πει... πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ιδιατερο ψαρι που θα κεντρισει το ενδιαφερον πολλων φιλων απο εδω μιας και προκειται για ενα κοινωνικο ειδος που ειναι τελεια προσθηκη ακομα και σε ενα φυτεμενο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papathanos21 2 Μαρτίου 2011 #2 Share 2 Μαρτίου 2011 το ειδος που ψαχνω ειναι το carinotetraodon irrubesco και συγκεκριμενα θα ηθελα 1-2 αρσενικα και γυρω στα 7 θηλυκα..... αν καποιο καταστημα διαθετει η μπορει να βρει ας μου πει... πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ιδιατερο ψαρι που θα κεντρισει το ενδιαφερον πολλων φιλων απο εδω μιας και προκειται για ενα κοινωνικο ειδος που ειναι τελεια προσθηκη ακομα και σε ενα φυτεμενο ενυδρειο. πρεπει να εχει το water inn Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Απριλίου 2011 Author #3 Share 1 Απριλίου 2011 απ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 1 Απριλίου 2011 #4 Share 1 Απριλίου 2011 με carinotetraodon imitator βολεύεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Απριλίου 2011 Author #5 Share 1 Απριλίου 2011 ευχαριστω αλλα ψαχνω το συγκεκριμενο που λεγεται irrubesco Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 1 Απριλίου 2011 #6 Share 1 Απριλίου 2011 οταν λες κοινωνικο ειδος? μεταξυ τους η μπορω να τα εχω πχ με Corydoras? αν μπορω θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 1 Απριλίου 2011 #7 Share 1 Απριλίου 2011 οταν λες κοινωνικο ειδος? μεταξυ τους η μπορω να τα εχω πχ με Corydoras? αν μπορω θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω ούτε εξωτερικό δε σας βλέπω να τα βρίσκετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Απριλίου 2011 Author #8 Share 1 Απριλίου 2011 οταν λες κοινωνικο ειδος? μεταξυ τους η μπορω να τα εχω πχ με Corydoras? αν μπορω θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω φυσικα.... εγω τα εχω με neon-harlequin-pencilfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 1 Απριλίου 2011 #9 Share 1 Απριλίου 2011 φυσικα.... εγω τα εχω με neon-harlequin-pencilfish Θελω και εγω τοτε θα κοιταω εδω περα μπας και απαντησει κανεις και αμα βρεις τιποτα ειδοποιησε με <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος