Jump to content

2 αστυνομικοι νεκροι και 2 τραυματιες...

Recommended Posts

Εδώ στο δρόμο που κάνουν απλές περιπολίες για τυπικούς ελέγχους πολλές φορές είναι 4-6 άτομα για μια απλή διαπίστωση στοιχείων.

....και πέρα απ αυτά είναι και η εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων από δυο παιδιά στην κυριολεξία

... όσο και εκπαιδευμένος να είναι κάποιος σε τέτοιες ηλικίες δεν υπάρχει η εμπειρία για πολλών ειδών καταστάσεις, πόσο μάλλον σε τόσο δύσκολες.

Λυπάμαι βαθύτατα για τον χαμό των 2 παιδιών :D ,

ο θεός ν’αναπαύσει την ψυχή τους …

Η ομάδα Δίας ,κατά την γνώμη μου, είναι η πιο πετυχημενη υπηρεσία και δυστυχώς δεν έχει την αναγνώριση και υποστήριξη, που θα έπρεπε από το κράτος :D

Η ομάδα Δίας ,κατά την γνώμη μου, είναι η πιο πετυχημενη υπηρεσία και δυστυχώς δεν έχει την αναγνώριση και υποστήριξη, που θα έπρεπε από το κράτος :D

Μηπως για αυτο το λογο, εφτασε καποιος ως εδω την κατασταση, οπως υπονόησα πιο πανω? με οποια αποτελεσματα και κερδη μπορει να εχει για οποιοδηποτε εμπλεκομενο η αναγνωριση της τοσο χρησιμης υπηρεσιας τους

Έγινε επεξεργασία - delta66

σημερα λενε οι αστυνομικοι στα μμε για τραγικα λαθη ολης της επιχειρησης.ασε που λενε οτι το οπλο του ενος δεν λειτουργουσε.

αυτη ειναι η αστυνομια μας.για ποια εκπαιδευση μιλαμε; αυτη που κανουν 2 μηνες στη σχολη;της πλακας ειναι.στελνουν 22χρονα με ενα παπακι να τα βαλουν με τους αδιστακτους; οι οποιοι ειναι οπλισμενοι σαν αστακοι με καλασνικοφ;εγινε ολοκληρη καταδιωξη τοσα χιλιμετρα και δεν πηγαν ενισχυσεις γιατι λεει τα περιπολικα ηταν ολα καθηλωμενα.αλεξισφαιρο-πιστολι-κρανος τα αγοραζουν απο την τσεπη τους.απο τις περικοπες που κανουν στην αστυνομια ουτε βενζινη για τα περιπολικα δεν εχουν.

και μετα λεμε γιατι σκοτωνονται. δυστυχως και η αστυνομια εχει πεσει στη μεγγενη του δντ.

έμενα από όλη αυτή την κατάσταση με ανησυχεί ακόμα πιο πολύ, πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.....το που έχει φτάσει η κοινωνία μας ώστε να πυροβολεί στην ψύχρα με Καλάσνικοφ ο άλλος. Σήμερα μπορεί να ήταν οι αστυνομικοί αύριο μπορεί να είναι ένας απλός ιδιοκτήτης μαγαζιού ή ακόμα μπορεί αύριο να είναι ένας αστυνομικός που μπορεί να κάνει το ίδιο για διάφορους λόγους και πιστεύω δεν έχουμε δει ακόμα τπτ.Άρα για μένα δεν είναι μόνο η οργάνωση της αστυνομίας σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση και από τι άτομα απαρτίζεται ηθικά ή ανήθικα αλλά και προς τα που πάμε σαν κοινωνία...... :D

Νικο αν θες σε παρακαλω ανοιξε ενα αλλο θεμα(και οι υπολοιποι φιλοι που θελουν να κανουν τετοιες αναλυσεις) και πες οτι θες για μπατσους και αστυνομικους,εδω νομιζω οτι δεν εχουν θεση αυτα γιατι εγω αναφερθηκα σε 2 νεα παλικαρια...... :D

Ανοιξε ενα θεμα και αναπτυξε εκει τις αποψεις για το επαγγελμα τους...εδω το μονο που καταφερνουμε ειναι να προσβαλουμε την μνημη τους...

Καλημερα.

Σωστος !!!

Σαν προβατα στη σφαγη για λιγα ευρω,που κι αυτα τα διαθετουν για αγορα εξοπλισμου..................

Ο Θεος να τους συγχωρεσει,και να δωσει κουραγιο στους δικους τους ανθρωπους.

Παιδιά ο θεός να τα συγχωρέσει τα παιδια και κουράγιο στους δικούς τους, να ζήσουνε να τους θυμούνται αλλά πολύ αγιοποίηση έχει πέσει που όυτε υπήρχε ούτε θα υπάρχει σε λίγες μέρες και αυτό είναι πιο τραγικό ακόμα και από αυτό που συνέβει!!!!!Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για εδώ μέσα αλλά είναι μια γενική παρατήρηση που κάνω και με λυπεί πάρα πολύ!

Διάς τα λεφτά δεν έχουν σημασία,γιατί δλδ άν πέρναν πιο πολλά θα άλαζε κάτι!Χωρίς να θέλω να σου κάνω επίθεση νομίζω ότι όλα αυτά τα σχόλια δεν χρειάζονται!Το πόσα λεφτά πέρνουν, το τί εξοπλισμό χρησοιμοποούν στο κάτω κάτω είναι λίγο πολύ πράγματα που τα γνώριζουν πριν επιλέξουν την δουλεία που έκαναν.Το κρίμα είναι οι ευθύνες των πιο πάνω που τους στέλνουν όπου τους στέλνουν 23 χρονών άπειρα παιδιά τις περισσότερες φορές από επαρχεία με βιόματα πολύ διαφορετικά από αυτά των μεγαλουπόλεων με αποτελέσματα πολλά καθημερινά πρατράγουδα που έχουμε γίνει μάρτυρες και το μοιραίο δυστηχώς αναπόφεκτο!

Ντροπή και στους από πάνω τους και στους δημοσιογράφους που βγαίνουν στην τηλεόραση και κάνουν ντολτσεβήτα σε βάρος του θανάτου 2 ανθρώπων που έτυχε να ήταν αστυνομικοί!!!!!!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Δυο 23χρονα παιδιά........

Παιδιά του Διας, του Μπακάλη, του Μανάβη, του Γείτονα, του Φίλου, η Ανεψιά μου..........

Δεν έχει σημασία.

Είναι παιδιά.

Για όποιον έχει παιδιά

Έχουν την ηλικία του δικού μου παιδιού και ίσως πολλών άλλων εδώ μέσα.

Όλα αυτά τα αδικοχαμένα παιδιά δεν έχουν προλάβει να ζήσουν αυτά που έζησα εγώ.

Αυτά τα παιδιά δεν πρόλαβαν να κάνουν δικά τους παιδιά.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν την ζωή.

Είναι άδικο να ζουν οι γονείς περισσότερο από τα παιδιά τους

Εγώ μπορώ μόνον να συλλυπηθώ τον κάθε γονιό που χάνει το παιδί του.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εκμεταλλεύσεις κάθε τύπου.

Απλά σκεφτείτε το!!

Όποιος έχει αμφιβολία ότι είναι παιδιά ας πάει μέχρι το κοντινότερο νεκροταφείο και να δω αν θα "αντέξει" παραπάνω από 10 λεπτά κοιτώντας φωτογραφίες όλων αυτών των παιδιών και ας με χέσει.

Παιδιά του Διας, του Μπακάλη, του Μανάβη, του Γείτονα, του Φίλου, η Ανεψιά μου........

Κλειδώστε το σας παρακαλώ

Απορώ γιατί αυτές οι πληροφορίες πρέπει να βγαίνουν προς το κοινό και σε τι έχουν να προσφέρουν!

ΜΜΕ=Σκουπίδια!!!

Απορώ γιατί αυτές οι πληροφορίες πρέπει να βγαίνουν προς το κοινό και σε τι έχουν να προσφέρουν!

ΜΜΕ=Σκουπίδια!!!

Το θεμα ειναι οτι η Ε.Α τα κοινοποιησε και τα μοιρασε στους σταθμους :D

Δεν είναι απαραίτητο, πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί υποκλέπτουν συνομιλίες από τους ασυρμάτους της αστυνομίας... για να είναι μέσα στα πράγματα από τους πρώτους.... άρα το =σκουπίδια (και όχι μόνο) ισχύει.

Το θεμα ειναι οτι η Ε.Α τα κοινοποιησε και τα μοιρασε στους σταθμους :D

Κι εγώ μπορώ να τους κοινοποιήσω ήχους τουαλέτας μετά από τσιμπούσι φασολάδας... Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αξία και νόημα να το δημοσιοποιήσουν.

Βλέπω πως το συγκεκριμένο ηχητικό έχει στο Youtube πάνω από 4000 views. Υπάρχει κανείς που το βρίσκει ενδιαφέρον και ουσιαστικό?

οπως εχω πει και σε αλλο θεμα , αυτο που για καποιον μπορει να ειναι αδιαφορο για καποιον αλλο μπορει να ειναι σημαντικο :D

Εγω καταλαβαινω πολλα απο αυτο το ηχητικο...για σας ομως ειναι πραγματι σκουπιδια...

Και οντως αυτα ειναι υποκλοπες τις οποιες δεν τιμωρει κανεις γιατι κανεις δε περνει την ευθυνη να το κανει οπως παντα!!!

Ειναι απαραδεκτο να δημοσιοποιουνται συζητησεις απο το απορριτο κατα τα αλλα συστημα ενδοεπικοινωνιας.....

ρε παιδια πλακα κανουμε τωρα? εδω την αλλη φορα που ειχε γινει λεωφοριοπειρατια, η γυναικα που εκτελουσε χρεη επικοινωνιας μεταξυ αστυνομιας και κακοποιων, δεν προλαβαινε να μιλησει με την αστυνομια γιατι βαρουσε το κινητο της ολη την ωρα απο καναλια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...