Jump to content

2 αστυνομικοι νεκροι και 2 τραυματιες...

Recommended Posts

Ο 3ος αστυφύλακας που τραυματίστηκε στη συμπλοκή χρειάζεται επειγόντος αίμα. Είναι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το ονομά του είναι ΓΛΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και έχει κτυπηθεί στη μοιριαία αρτηρία έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα. Η ανάγκη είναι άμεση.

To παραπανω μηνυμα μου ηρθε στο facebook .

και μπηκε και πριν απο λιγο σε blog

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/3.html

Έγινε επεξεργασία - Geosid

Ο 3ος αστυφύλακας που τραυματίστηκε στη συμπλοκή χρειάζεται επειγόντος αίμα. Είναι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το ονομά του είναι ΓΛΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και έχει κτυπηθεί στη μοιριαία αρτηρία έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα. Η ανάγκη είναι άμεση.

To παραπανω μηνυμα μου ηρθε στο facebook .

υπαρχει τραπεζα αιματος για τους αστυνομικους....δεν τιθεται τετοιο θεμα.... :D

Μιλάμε για σκηνικό πόλεμου και οργανωμένο έγκλημα... :D

πο ρε φίλε.. Κουράγιο στις οικογένειές τους...

Χρήστο, εσύ που ξέρεις τα πράγματα καλύτερα από εμάς, ποια είναι η εκπαίδευση αυτών των παιδιών που ρίχνονται στο "πεδίο μάχης"? Έτσι όπως διαβάζω τα γεγονότα από τα link, μου φαίνεται πως οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι άλλοι και όχι κάποιοι τυχαίοι με Καλάσνικοφ.

νικο αρχικοι υπαιτιοι ειναι αυτοι με το Καλάσνικοφ,μην τους βγαλουμε και τυχαιους...γιατι κανενας τυχαιος δεν φερει τετοιον οπλισμο...

απο κει και περα δεν ειμαι σε θεση να κρινω την ικανοτητα τους σαν αστυνομικους αλλα σιγουρα οντας ειδικοι φρουροι εχουν περασει κατα πασα πιθανοτητα απο ειδικες δυναμεις στρατου και εχουν περασει και καποια σεμιναρια-εκπαιδευεσεις για την ομδα ΔΙΑΣ....

σιγουρα οχι ολοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι επαρκως εκπαιδευμενοι για τα ελληνικα δεδομενα....

ο εξοπλιαμος που φερουν ομως παραλληλα με τις εντολες του κεντρου και την διαχειρηση τετοιων καταστασεων απο τους διευθυνοντες ειναι οι χειριστοι δυνατοι και καθε φορα μας το επιβεβαιωνουν τετοιες ενεργειες.....οι αστυνομικοι που δουλευουν σε εξωτερικες υπηρεσιες πλεον ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και το αλλο στην φυλακη.....

οι αστυνομικοι που δουλευουν σε εξωτερικες υπηρεσιες πλεον ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και το αλλο στην φυλακη.....

Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου άδικο... Είναι δύσκολη η κρίση σε στιγμές αγωνίας για την ίδια σου τη ζωή και για το πότε θα πρέπει να τραβήξεις τη σκανδάλη και πότε όχι.

Το "τυχαίοι" πήγαινε στο ότι άνθρωποι με Καλάσνικοφ υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Εδώ είναι που έρχεται το έργο της αστυνομίας. Αν αυτοί οι φρουροί είναι εκπαιδευμένοι ώστε να σταματάνε τον κάθε αλλοδαπό για χαρτιά, να ελέγχουν τον κάθε μακρυμάλλη για χόρτο, να κρατάνε τσίλιες σε πορείες κλπ, ενώ δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο πραγματικό τους έργο, τότε η ευθύνη δεν είναι μόνο δική τους, αλλά κυρίως του συστήματος και των εκπαιδευτών τους που τους ρίχνουν ξεβράκωτους στ'αγγούρια!

Κρίμα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά υπάρχει κι ένα "αλλά" που δεν είναι επί του παρόντος.

Αυτό είναι απαράδεκτο. Καλά αυτοί που οργανώνουν τις επιχειρήσεις δεν είναι εκπαιδευμένοι; Έτσι στέλνουν παιδιά στον τάφο;

Εγώ είμαι Σαμαρείτης του Ερυθρού Σταυρού, οκ θα μου πεις καμία σύγκριση, δεν διατρέχουμε κάθε μέρα κίνδυνο από καλάσνικοφ (στην πόλη μου τουλάχιστον γιατί γίνονται και αποστολές σε όλα τα μέρη που υπάρχει πόλεμος) αλλά σε επεισόδια, σε πυρκαγιές, σεισμούς όπου εθελοντικά διατρέχουμε κίνδυνο με δική μας αποκλειστικά ευθύνη και χωρίς καμία κάλυψη πριν επιχειρήσουμε υπάρχει από πίσω ολόκληρο σχέδιο για την προστασία της ομάδας...

ας αναπαυτουν οι ψυχες τους εν ειρηνη.

ριχνουν παιδια χωρις εκπαιδευση σε εναν ατυπο ανταρτοπολεμο πολεων.........

αυτη την στιγμη αλλη μια σειρα ειδικων φρουρων ειναι σε σταδιο <<εκπαιδευσης>>

δηλαδη δυο μηνες στην σχολη......και δυο μηνες πρακτικη στο τμημα της περιοχης τους.......

4 ολοκληρους μηνες......και μετα πετανε αυτα τα παιδια στο στομα του λυκου

το 90% απο αυτα τα παιδια θα πανε για ενισχυση της ομαδας ΔΙΑΣ.

με τον φιλο chris z3 οα συμφωνησω σε καποια σε αλλα οχι

η στρατιωτικη εκπαιδευση που εχουν ΚΑΠΟΙΑ οχι ολα τα παιδια δεν εχει κανενα οφελος

κατα την αποψη μου ισα ισα που ισως καμια φορα ειναι ποιο επικυνδινο.

Ας αναπαυθουν οι ψυχες τους, δυο νεα παιδια που δεν προλαβαν να γνωρισουν την ζωη χαθικαν για να προστατεψουν εμας, το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε για αυτους τους μεγαλους ηρωες, ειναι την επομενη φορα πριν τους αποκαλεσουμε μπατσους, να σκευτουμε οτι αυτοι ζουν καθε μερα στον πολεμο τον πραγματικο.

την επομενη φορα πριν τους αποκαλεσουμε μπατσους, να σκευτουμε οτι αυτοι ζουν καθε μερα στον πολεμο τον πραγματικο.

Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές... Η δική μου πείρα δείχνει πως ένα μεγάλο μερίδιο αυτών επιλέγουν να είναι μπάτσοι και ίσως να είμαι πολύ φιλικός με την έκφραση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει τη συγκεκριμένη ομάδα να συμπεριφέρεται σε αλλοδαπούς με τον χειρότερο τρόπο. Κι έχω βρει και τον μπελά μου μία φορά που αναμείχθηκα σε κάτι τέτοιο κάνοντάς τους παρατήρηση.

Άσε.... Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα με αναντικατάστατους και άγιους ανθρώπους. Δεν λέω κάτι για τα συγκεκριμένα παιδιά, αλλά έχουμε συνηθίσει να είμαστε των άκρων. Πυροβολεί ο μπάτσος, κάθαρμα... Τρώει σφαίρα ο μπάτσος, το παλικάρι... Κι ενώ μπορεί να είναι το άκρως αντίθετο.

Αληθευει το γεγονος οτι τον εξοπλισμο τους,κρανοι και μπουφαν ασφαλειας τον αγορασαν οι ιδιοι?Το κρατος λενε,δυστυχως δεν μπορει να τους τον προσφερει!

Κριμα πραγματικα!!!

κριμα και παλι κριμα για τους νεκρους αστυνομικους.αυτο που με θλυβει ομως περισσοτερο ειναι το θεατρο του παραλογου που εχει αρχισει σε ολα τα μμε ακομα και στα forum απο χθες το βραδυ μετα το συμβαν.ξαφνικα ολοι βγηκαν να δηλωσουν συμπαρασταση και υποστηριξη σε ολη την αστυνομια.φανταστειτε τι θα λεγαμε και θα ακουγαμε ΑΝ οι αστυνομικοι σκοτωναν καποιον χθες.σημερα θα σταυρωναμε την Ε.Α. με εκατονταδες παραθυρα στην tv για το αν επρεπε να τραβηξουν οπλο ή οχι.θα μιλουσαμε για μπατσους για γου....νια για δολοφονους κ.τ.λ.ακομα και πολλοι απο δω μεσα που τωρα δηλωνουν τη θλιψη τους γι αυτα τα δυο παιδια που με τα ''πιστολακια'' τους αντιμετωπιζουν καλαζνικοφ.πρεπει ολοι να σκεφτουμε το τι θελουμε τελικα.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή ''αστυνομια'';κριμα και παλι κριμα για τους δυο αδικοχαμενους ηρωες αστυνομικους. :D:D

κριμα και παλι κριμα για τους νεκρους αστυνομικους.αυτο που με θλυβει ομως περισσοτερο ειναι το θεατρο του παραλογου που εχει αρχισει σε ολα τα μμε ακομα και στα forum απο χθες το βραδυ μετα το συμβαν.ξαφνικα ολοι βγηκαν να δηλωσουν συμπαρασταση και υποστηριξη σε ολη την αστυνομια.φανταστειτε τι θα λεγαμε και θα ακουγαμε ΑΝ οι αστυνομικοι σκοτωναν καποιον χθες.σημερα θα σταυρωναμε την Ε.Α. με εκατονταδες παραθυρα στην tv για το αν επρεπε να τραβηξουν οπλο ή οχι θα μιλουσαμε για μπατσους για γου....νια για δολοφονους κ.τ.λ. ακομα και πολλοι απο δω μεσα που τωρα δηλωνουν τη θλιψη τους γι αυτα τα δυο παιδια που με τα ''πιστολακια'' τους αντιμετωπιζουν καλαζνικοφ.πρεπει ολοι να σκεφτουμε το τι θελουμε τελικα.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή ''αστυνομια'';κριμα και παλι κριμα για τους δυο αδικοχαμενους ηρωες αστυνομικους. :D:D

Και όχι άδικα.

Κρίμα για τα παιδιά.

Έγινε επεξεργασία - salamander

Είναι λυπηρό που δυο νέα παιδιά .πριν πιάσουν την ζωή στα χέρια τους την έχασαν.

Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου άδικο... Είναι δύσκολη η κρίση σε στιγμές αγωνίας για την ίδια σου τη ζωή και για το πότε θα πρέπει να τραβήξεις τη σκανδάλη και πότε όχι.

Το "τυχαίοι" πήγαινε στο ότι άνθρωποι με Καλάσνικοφ υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Εδώ είναι που έρχεται το έργο της αστυνομίας. Αν αυτοί οι φρουροί είναι εκπαιδευμένοι ώστε να σταματάνε τον κάθε αλλοδαπό για χαρτιά, να ελέγχουν τον κάθε μακρυμάλλη για χόρτο, να κρατάνε τσίλιες σε πορείες κλπ, ενώ δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο πραγματικό τους έργο, τότε η ευθύνη δεν είναι μόνο δική τους, αλλά κυρίως του συστήματος και των εκπαιδευτών τους που τους ρίχνουν ξεβράκωτους στ'αγγούρια!

Κρίμα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά υπάρχει κι ένα "αλλά" που δεν είναι επί του παρόντος.

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αληθευει το γεγονος οτι τον εξοπλισμο τους,κρανοι και μπουφαν ασφαλειας τον αγορασαν οι ιδιοι?Το κρατος λενε,δυστυχως δεν μπορει να τους τον προσφερει!

Κριμα πραγματικα!!!

ναι φιλε ετσι ειναι :D:D ο κουμπαρος μου ειναι στην ομαδα ΔΙΑΣ στο ηρακλειο και τα εχει αγοραση αυτος οπλο,γιλεκο,κ.α.το κρατος ειναι ΜΟΝΟ για την τσεπη τους η αλητες και μετα βγενουν και λενε τα συλιπιτιρια τους :D

ναι φιλε ετσι ειναι :D:D ο κουμπαρος μου ειναι στην ομαδα ΔΙΑΣ στο ηρακλειο και τα εχει αγοραση αυτος οπλο,γιλεκο,κ.α.το κρατος ειναι ΜΟΝΟ για την τσεπη τους η αλητες και μετα βγενουν και λενε τα συλιπιτιρια τους :D

Πριν κανένα μήνα το κράτος για προστασία του μαρινάκη ξόδεψε περίπου 350χιλ €.Νομίζω ότι είναι καλό ποσό για την αγορά εξοπλισμού.Όπως και να έχει εγώ δεν είδα κανένα αστυνομικό η τα παιδιά από την ομάδα διας να αντιδρούν γι αυτό αλλά και άλλα τόσα που τους βάζουν να κάνουν.

Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές... Η δική μου πείρα δείχνει πως ένα μεγάλο μερίδιο αυτών επιλέγουν να είναι μπάτσοι και ίσως να είμαι πολύ φιλικός με την έκφραση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει τη συγκεκριμένη ομάδα να συμπεριφέρεται σε αλλοδαπούς με τον χειρότερο τρόπο. Κι έχω βρει και τον μπελά μου μία φορά που αναμείχθηκα σε κάτι τέτοιο κάνοντάς τους παρατήρηση.

Άσε.... Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα με αναντικατάστατους και άγιους ανθρώπους. Δεν λέω κάτι για τα συγκεκριμένα παιδιά, αλλά έχουμε συνηθίσει να είμαστε των άκρων. Πυροβολεί ο μπάτσος, κάθαρμα... Τρώει σφαίρα ο μπάτσος, το παλικάρι... Κι ενώ μπορεί να είναι το άκρως αντίθετο.

Νικο αν θες σε παρακαλω ανοιξε ενα αλλο θεμα(και οι υπολοιποι φιλοι που θελουν να κανουν τετοιες αναλυσεις) και πες οτι θες για μπατσους και αστυνομικους,εδω νομιζω οτι δεν εχουν θεση αυτα γιατι εγω αναφερθηκα σε 2 νεα παλικαρια...... :D

Ανοιξε ενα θεμα και αναπτυξε εκει τις αποψεις για το επαγγελμα τους...εδω το μονο που καταφερνουμε ειναι να προσβαλουμε την μνημη τους...

Καλημερα.

Κριμα για τους ανθρωπους. Μακαρι να τιμωρηθουν ολοι οσοι φταινε για το χαμος τους.

Ερωτηση αν ξερει καποιος να απαντησει:

Μηπως παρελειψαν κατι στην διαδικασια ή εκαναν κατι εκτος αυτης?

πχ μηπως ενεπλακησαν σε ενεργεια που δεν ηταν της αρμοδιοτητας/εκπαιδευσης τους ή/και επρεπε να ειδοποιησουν εγκαιρως αρμοδιοτερη ομαδα για τετοιου τυπου ενεργειες και δεν το εκαναν?

Αν ναι, γιατι δεν το εκαναν? Ειχαν καποια εντολη?

Κανεις δεν γνωριζει (μαλλον για λαθος χειρισμου της καταστασης απο το κεντρο επιχειρησεων,οπου δινουν τις εντολες μεσω ασυρματου, μου φαινεται) αλλα σιγουρα για μια επιχειρηση εχοντας αντιμετωπους ατομα με καλασνικοφ που το γνωριζεις κιολας,δεν στελνεις μονο 1-2 ομαδες διας γιατι ουτε την γρηγορη αντιδραση εχουν τα παιδια προς καλυψη εφοσον ειναι πανω σε μηχανη αλλα ουτε την αντιστοιχη δυναμη πυρος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...