Άγγελος Βλότσος 4 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω 3 Cory panda σε ένα ενυδρειάκι 17 λίτρων από τον περασμένο Απρίλιο! Από φυτά έχω 2 Anubias, φωτισμό 1 λάμπα 8W- 12 ώρες τη μέρα, φίλτρο Eheim (μοντέλο μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) με ελάχιστη ροή 50lt/h...το πρόβλημά μου είναι οτι εδώ και μήνες (σχεδόν από τότε που τα πήρα) ταλαιπωρούνται από παράσιτα και ξύνονται συνεχώς στο βυθό και τη διακόσμηση! Έχω προσπαθήσει σχεδόν τα πάντα μετάξύ των οποίων θεραπεία με αλάτι και θεραπεία με Sterazin της Waterlife, αλλά όλα απέτυχαν! Τί άλλο να κάνω ρε παιδιά?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 8 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2006 Εχουν βγαλει ασπρα στιγματα στο σομα τους; Βλεπεις σκουλικακια ή κατι περιεργο επανω στο ψαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Βλότσος 11 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Όχι..τίποτα απολύτως! Και από μετρήσεις νερού όλα φυσιολογικά! Μήπως υπάρχει κάποιο πιο αποτελεσματικό αντιπαρασιτικό φάρμακο που δεν γνωρίζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Ektozon έχεις χρησιμοποιήσει; Δες εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;#entry23206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 11 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχει το g. cure της a. pharmaceuticals που ειναι πολυ αποτελεσματικο και θα τελειωσεις γρηγορα την θεραπεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος