baggos777777 28 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 χρειαζεται το Seachem Flοurish Excel αν υπαρχει co2? δεν εχω βαλει ακομα το συγγεκριμενο προιων παρα μονο λιπασμα,σιδιρο καλιο απο την ιδια εταιρια.εχω σχετικα ευκολα φυτα στα 500λιτρα -100 σαμπ με 3 54αρες. διαστασεις 130-60-65 υψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Μαρτίου 2011 #2 Share 1 Μαρτίου 2011 χρειαζεται το Seachem Flοurish Excel αν υπαρχει co2? δεν εχω βαλει ακομα το συγγεκριμενο προιων παρα μονο λιπασμα,σιδιρο καλιο απο την ιδια εταιρια.εχω σχετικα ευκολα φυτα στα 500λιτρα -100 σαμπ με 3 54αρες. διαστασεις 130-60-65 υψος Όχι δεν χρειάζεται. Εκτός αν έχεις καμιά τριχοειδή άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 2 Μαρτίου 2011 Αντρεα τα φυτα απο βλακεια δικια μου τα ταλεπορισα γιατι εκανα 100 λιτρα αλλαγη καθε βδομαδα για να πεση η γενικη σκληροτιτα 18 με οσμοση και το ενυδρειο τρεχει απο 5-2-11 το καλιο ποσες μερες μπορο να το βαζω μεχρι να τα δω οπως πριν?εχω βαλει τωρα 2 φορες και σιδιρο το ιδιο..ευχαριστω ολους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2011 Αντρεα τα φυτα απο βλακεια δικια μου τα ταλεπορισα γιατι εκανα 100 λιτρα αλλαγη καθε βδομαδα για να πεση η γενικη σκληροτιτα 18 με οσμοση και το ενυδρειο τρεχει απο 5-2-11 το καλιο ποσες μερες μπορο να το βαζω μεχρι να τα δω οπως πριν?εχω βαλει τωρα 2 φορες και σιδιρο το ιδιο..ευχαριστω ολους σας μια βοηθια μεχρι ποτε βαζουμε καλιο και σιδιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Μαρτίου 2011 #5 Share 2 Μαρτίου 2011 μια βοηθια μεχρι ποτε βαζουμε καλιο και σιδιρο? Δεν έχει να κάνει με το μέχρι πότε. Εσύ συνεχίζεις τη λίπανση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή αλλά καλύτερα κατά το ήμισυ από αυτό που προτείνει στη συσκευασία και περιμένεις να πάνε καλύτερα τα πράματα. και ψυχραιμία με τις αλλαγές ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος