zapetros 5 Μαρτίου 2011 #26 Share 5 Μαρτίου 2011 μολις τελειωσει η θεραπεια και δεν βλεπεις αλλα συμπτωματα δωσε του λιγες βιταμινες να δυναμωσει το ανοσοποιητικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 5 Μαρτίου 2011 #27 Share 5 Μαρτίου 2011 κοιτα μην ανχωνεσε.....σκεψου οτι στο ενυδρειο σου,πλεων λειπει ενα μελος(οποτε στο κοπαδι υπαρχουν ανακαταταξεις για την αρχηγεια) + οτι επεσε αποχη οποτε σιγουρα εχουν στρεσαριστει,οποτε μην τρελενεσε θα επανελθουν......το νουσου πιο πολυ στον αρωστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 5 Μαρτίου 2011 #28 Share 5 Μαρτίου 2011 Ναι φιλαρακι μην αγχωνεσε για το κυριως ενυδρειο και το στρεσαρισμα που εχουν ειναι συνηθες το φαινομενο που οποτε μπαίνουν-βγαίνουν ψαρια υπαρχει και το σχετικο ανακατεμα του κοπαδιου. Με το καλο να τελειωσεις με την ασθενεια του δισκακου σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 6 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 6 Μαρτίου 2011 καλημερα σε ολους. Τελικα δεν αλλαξα το νερο (στον αρωστο δισκακο) την παρασκευη το απογευμα, το αλλαξα σημερα το πρωι (και μαλλον καλα εκανα) αφου το ματακι του ειναι πολυ καλυτερα (δεν εφτιαξε εντελως) και αντι για 80% που ελεγε στις οδηγιες αλλαξα πριπου το 50% και λεω να τον αφησω 3-4 μερες στην καραντινα και μετα να τον βαλω παλι στο ενυδριο. Τι βιταμινες να του δωσω για να δυναμωσει ??? Ειναι σε τροφη ? σε υγρο ? τις αγοραζω απο petshop απο φαρμακειο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 6 Μαρτίου 2011 #30 Share 6 Μαρτίου 2011 sera fishtamin.απο ενυδριακο καταστημα και την βαζεις στην τροφη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 22 Μαρτίου 2011 #31 Share 22 Μαρτίου 2011 Πως πάει ο μικρός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 22 Μαρτίου 2011 Author #32 Share 22 Μαρτίου 2011 Καλημέρα τον έχω ακόμα στην καραντίνα, Το ματάκι του εχει σχεδόν φτιάξει (έχει ένα πολυ μικρο σημαδάκι που πιστεύω θα φύγει και αυτό) τρωει κανονικά, εχει ξαναβρεί το χρωμα του και οπως δειχνουν τα πραγματα ολα καλα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 22 Μαρτίου 2011 #33 Share 22 Μαρτίου 2011 ασχετα με το προβλημα, κανε αλλαγες νερου πιο συχνα, τουλαχιστον 80 λιτρα καθε βδομαδα. το νερο εχει και αλλα συστατικα τα οποια δεν μετριουνται με τα τεστ που εχουμε.καλη αναρρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 2 Απριλίου 2011 Author #34 Share 2 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλους, δυστυχώς ο δισκάκος δεν έχει συνέλθει, είναι ακόμα στην καραντίνα (στην οποία έχω θερμοστάτη και αερόπετρες, και κάνω αλλαγές νερού κάθε δεύτερη μέρα, βάζω 5 λίτρα περίπου από όσμωση και καμιά 25 αριά από το μεγάλο ενυδρείο που βρίσκονται οι άλλοι δίσκοι) Το θέμα είναι ότι παρόλο που το ματάκι του έχει φτιάξει (δεν ξέρω αν βλέπει καλά ώμος) το χρώμα του είναι οκ, τρώει πολύ, παρουσίασε εδώ και 2-3 ημέρες τώρα αυτό το πρόβλημα στην κοιλιά του, έχει ασπρίσει το δέρμα σαν να έχει γδαρθεί ή καλύτερα σαν να τον έχουν δαγκώσει και έχει ζουλιχτεί προς τα μέσα το σημείο αυτό. Του ρίχνω το Esha 2000 αλλά δεν βλέπω βελτίωση.... Τι μπορεί να είναι ??? τον ταΐζω σπιρουλίνα με σκορδόζουμο, tertabits και του ρίχνω και βιταμίνες fishtamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #35 Share 2 Απριλίου 2011 καλημερα...τη θερμοκρασια εχεις στη καραντινα?και εχεις παρατηρισει καθολου τα κοπρανα ειναι κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 2 Απριλίου 2011 Author #36 Share 2 Απριλίου 2011 Θερμοκρασία είναι 31-32 βαθμούς και τα κόπρανα είναι καφέ πολύ σκούρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #37 Share 2 Απριλίου 2011 κανονικα δλδ........μηπως εχει γδαρθει........μελαφιξ της απι!!! το εχω αντιμετοπισει δεν ειναι τπτ(αν οντος ειναι γδαρσιμο) κατσε να πει και κανενας αλλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 2 Απριλίου 2011 Author #38 Share 2 Απριλίου 2011 Δεν είναι γδάρσιμο γιατί 1) Δεν έχει κάπου για να γδαρθεί 2) Το σημείο που είναι ΄΄άσπρο΄΄ είναι και πιο μέσα από το υπόλοιπο σώμα του Έχω στεναχωρηθεί πολυ με αυτόν τον δισκάκο, και πάνω που ήμουν έτοιμος να τον ξαναβάλω στο ενυδρείο, είδα την κοιλιά του έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #39 Share 2 Απριλίου 2011 κατσε μην τρελενεσε....προσπαθησε να βγαλεις μια πιο καθαρη φοτο,σαυτη δεν μπορω να διακρεινω αυτο που λες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 2 Απριλίου 2011 Author #40 Share 2 Απριλίου 2011 Να και μια λίγο καλύτερη φωτογραφία, Έχω βγάλει πάνω από 30 άλλα δεν μπορώ να το πετύχω καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #41 Share 2 Απριλίου 2011 αναμεσα στα δυο πτεριγια σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #42 Share 2 Απριλίου 2011 αναμεσα στα δυο πτεριγια σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #43 Share 2 Απριλίου 2011 αναμεσα στα δυο πτεριγια σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #44 Share 2 Απριλίου 2011 αν ειναι δυναμον!!!!!!!!!αν συνεχιζα ετσι θα ανοιγα και καινουρια σελιδα...(κολο ιντερνετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 2 Απριλίου 2011 Author #45 Share 2 Απριλίου 2011 όπως κοιτάς την φωτογραφία αριστερά από το κάτω μπροστινό πτερυγιάκι και μόνο από την πλευρά της φωτογραφίας, από την άλλη πλευρά το ψάρι είναι μια χαρά. (σε αυτή την πλευρά ήταν και το πρόβλημα στο μάτι του, αν παρατηρήσεις έχει μείνει ένα μικρό άσπρο σημαδάκι σαν κεφάλι καρφίτσας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 2 Απριλίου 2011 #46 Share 2 Απριλίου 2011 κοιτα εχω ενα βιβλιαρακι της sera με ασθενιες και τροπο αντιμετοπισεις........ με αυτα που μου λες -προκιτε για tetrahymena και αντιμετοπιζετε με sera costapur λεει πως αν ακολουθισεις τις οδηγιες εχεις επιτυχια...... προκυτε για προτοζωο (παρασιτο) και εμφανιζετε μονο οταν η βλενογονος μεμβρανη εχει μολυνθει απο μυκητες και βακτηρια,τρεφεται με βακτηρια και κοματια του κατεστραμενου δερματος.. για συγκρινε αυτα που σου λεω....και περιγραψε ξανα οσο πιο αναλητικα μπορεις γιατι δεν μπορω να δω το ψαρι οποτε ξερεις μην κανουμε λαθος προγνωση!τωρα που εχουμε αυτο το βιβλιαρακι θα βγαλουμε ακρη..... και τη ph εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 3 Απριλίου 2011 #47 Share 3 Απριλίου 2011 πες μας τι γινετε με το δισκακι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 3 Απριλίου 2011 Author #48 Share 3 Απριλίου 2011 Συνεχιζω την θεραπεια με το esha 2000 αλλα εχω αυξησει την δοση, το δερμα του εχει αρχισει κ μπλεδιζει (καλο αυτο) αλλα η κοιλια του ειναι ακομα ζουμπηγμενη, παρολλο που τρωει τον αγλεορα :-) αυτα... Μηνα σου εχουν γεννησει ποτε οι δισκοι σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 4 Απριλίου 2011 #49 Share 4 Απριλίου 2011 (edited) Συνεχιζω την θεραπεια με το esha 2000 αλλα εχω αυξησει την δοση, το δερμα του εχει αρχισει κ μπλεδιζει (καλο αυτο) αλλα η κοιλια του ειναι ακομα ζουμπηγμενη, παρολλο που τρωει τον αγλεορα :-) αυτα... Μηνα σου εχουν γεννησει ποτε οι δισκοι σου ; οχι μεχρι στιγμης δεν εχω ζευγαρι......εχω ομος δυο τζιβιτζιλουδες μεσα...... αυγονουν αλλα αφου δεν υπαρχει αρεν,απλα τρωνε τα αυγα κ ξαναδωστου...... κ οτι το δισκακι σου τρωει αβερτα ειναι καλο σημαδι!!! απλα να ελενχεις τα κοπρανα.... Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2011 - μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Dro 5 Απριλίου 2011 Author #50 Share 5 Απριλίου 2011 καλημέρα Μηνά, Εγώ έχω ένα ζευγάρι το οποίο μου γέννησε κανονικά, βγήκαν ουρίτσες, γίνανε καμιά 40 αριά ψαράκια, μετά από 2-3 ημέρες μείνανε 5, την επόμενη έμεινε 1 και μετά από 2 ημέρες ξανακάνανε αυγά και εξαφανίστηκε το 1. Χθες λοιπόν ξαναβγήκαν ουρίτσες από τα νέα αυγά και σήμερα είναι καμιά 45 αριά ψαράκια. Εχω βάλει ενα μπλε σφουγγάρι και έχω χωρίσει το ενυδρείο 1/3 & 2/3 και στο 1/3 έχω αφήσει το ζευγάρι μόνο του. Γιατι εξαφανίζονται τα ψαράκια ?????? Ο μπλε δισκάκος (ο άρωστος στην καραντίνα ) συνεχίζει να βρίσκεται εκεί γιατί η κατάσταση του παραμένει ίδια, χρώμα οκ, κολυμπάει κανονικά, τρώει πολύ, η κοιλίτσα του όμως ζουληγμένη και ψιλοάσπρη. παρα την θεραπέια με το Esha 2000. Costapur που ανέφερες εχω αλλα διάβασα τις οδηγίες και δεν αναφέρει κάτι για το δέρμα ή την κοιλιά... Τι να κανω ρε γαμώτο ? Εντομεταξύ την παρασκευή θα πρέπει να λείψω για 1 εβδομάδα εκτός ελλάδος για δουλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος