dali_skaz 28 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 πως λεγετε αφτο το γατοωαρο??? http://www.youtube.com/watch?v=ykq9WtyqFDs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_skaz 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 το γατοψαρο το βλεπετε στιν σελιδα που εβαλα διπλα... ευχαριστω!!! περιμενο απαντηση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_skaz 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 γατοψαρο****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 28 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου δεν ειμαι σιγουρος εαν λεγεται φρακτοκεφαλος, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θελεις χιλιαρι ενυδρειο το λιγοτερο. Στην φυση φτανουν και το εναμιση μετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 28 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 φιλαρακο μ αυτο το γατοψαρο ειναι το clarias batrachus μεγαλωνει πολυ γρήγορα και τρωει οτι χωράει στο στομα του....εχω εμπειρία απο αυτο.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_skaz 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 να στε καλα παιδια ευχαριστο πολυ εμαθα αυτο που ηθελα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος