Jump to content

Τι ειναι αυτό?

Recommended Posts

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει?

Απαιτεί κάποια έξτρα προσοχή?

post-7589-1298906010_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - giannispass

Είναι σφουγγάρια τα οποία και θα εκτιμήσουν χαμηλό φωτισμό.

μηδενικό φωτισμό, οπως στο σαμπ, ή να το βάλω χαμηλα οπως τωρα και πιο κοντα σε κανα βραχο ωστε να κοβει και αλλο το φως?

εγω που ειχα παρα πολλα αλλα μεσα σε 2 νυχτες τα καταεφαγε ο ξανθομετωπος... :D τα ειχα αρκετα χαμηλα διπλα στο βραχο και πηγαινανε σφαιρα... :D

μηδενικό φωτισμό, οπως στο σαμπ, ή να το βάλω χαμηλα οπως τωρα και πιο κοντα σε κανα βραχο ωστε να κοβει και αλλο το φως?

Όπως θες και όπου σε βολεύει,αν θες να το βλέπεις βάλτο στο main ενυδρείο αλλιώς βάλτο στο sump σου.Με χαμηλό και μηδενικό φωτισμό δεν έχουν πρόβλημα.Έχουν πρόβλημα με τον αέρα που δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή οπότε προσοχή σε τυχόν μεταφορές που θα κάνεις.

Eμενα μου μοιαζουν πιο πολυ για tunicates κ οχι για σφουγγαρια.Αν ειναι tunicates δεν θα αντεξουν στο ενυδρειο σου.

Eμενα μου μοιαζουν πιο πολυ για tunicates κ οχι για σφουγγαρια.Αν ειναι tunicates δεν θα αντεξουν στο ενυδρειο σου.

θα συμφωνησω με τον Αντρεα...

οπότε πως προχωράμε?

Στο sump ή στο ενυδρείο?

To βραχάκι προϋπήρχε μέσα στο ενυδρείο,ή το αγόρασες?Γιατί αν είναι tunicates δύσκολο να έχουν αντέξει τόσο καιρό που έχεις το ενυδρείο σου.

το αγόρασα.

ειχε κα μερικες αλγες πανω του αλλα με το που μπηκε στο ενυδριο σε μια ωρα δεν ειχε μεινει τιποτα απο τα tangs

το αγόρασα.

ειχε κα μερικες αλγες πανω του αλλα με το που μπηκε στο ενυδριο σε μια ωρα δεν ειχε μεινει τιποτα απο τα tangs

Εγω πιστευω πως ειναι tunicates...αν ειναι tunicates θελουν ζωντανο μικροπλανκτον που δυσκολα θα βρεις....Οι συγκεκριμενοι οργανισμοι,απο οσα ξερω,εχουν ενα συμπλεγμα ιστων μεσα τους απο οπου φιλτραρουν το νερο που περναει απο την εισοδο κ την εξοδο τους(μαζευοντας μικροπλανκτον).Αυτα που σου δειχνω ειναι χαρακτηριστηκο των tunicates...ειναι οι εισοδος/εξοδος...

Δεν θελω να σε στεναχωρησω φιλε μου αλλα εγω στην θεση σου θα ελεγα πως αγορασα ενα ωραιοτατο βραχακι....

Έγινε επεξεργασία - Andreas kika

Με το κλασσικό φυτοπλακτόν και ζωοπλαγκτόν που ρίχνω σε σκόνη, δεν θα τρέφεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...