jumaru82 6 Μαρτίου 2011 #26 Share 6 Μαρτίου 2011 Δεν ειναι κανονας οτι θα τα φαει ολα αλλα θα τα δοκιμασει να δει αν ειναι κοντα στη γευση του σαρκοφυτου μολις τελειωσει το υπαρχουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαρτίου 2011 #27 Share 6 Μαρτίου 2011 Δεν ειναι κανονας οτι θα τα φαει ολα αλλα θα τα δοκιμασει να δει αν ειναι κοντα στη γευση του σαρκοφυτου μολις τελειωσει το υπαρχουν!! Κανεις δεν ειπε Γιαννη πως ειναι κανονας.Το σύνηθες ομως ειναι πως αν ξεκινησει ενα ψαρι αυτη τη δουλεια δεν σταματαει,και οτι δεν κανει διακρισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 6 Μαρτίου 2011 #28 Share 6 Μαρτίου 2011 Κανεις δεν ειπε Γιαννη πως ειναι κανονας.Το σύνηθες ομως ειναι πως αν ξεκινησει ενα ψαρι αυτη τη δουλεια δεν σταματαει,και οτι δεν κανει διακρισεις. +1000 Το κανονας δες το σα σχημα λογου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 6 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 6 Μαρτίου 2011 Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας κατι αντιστοιχο με sohal και σαρκόφυτο. Χθες που ημουν σε ενα κατάστημα στην Αθηνάς και μίλαγα για αυτο το θέμα με τον Μιχάλη, άκουσε την συζήτηση μας ενα άλλο παληκάρι πελάτης που ηταν εκει και μου είπε οτι και ο δικός του sohal, κτύπαγε σαρκόφυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Δεκεμβρίου 2011 #30 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Τελευταία έχω βάλει ένα αστέρι Ξανθομέτωπο στο ενυδρείο και απο χθές έχει γαστρονομικές προτιμήσεις σέ ένα πολύ όμορφο και μεγάλο σαρκόφυτο που κρατώ πολύ καιρό τώρα. Στην αρχή δεν ήξερα ποιός το ριμάζει και τελικά έπιασα τον κύριο στα πράσα!! Το δαγκώνει εσωτερικά και όχι εξωτερικά-περιμετρικά, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο του, να έχει χάσει τους πολύποδες και να φαίνεται άσπρο, και φυσικά το σημείο αυτό όλο και μεγαλώνει περισότερο!!! Πάντως το ψάρι δεν το βγάζω...προτιμώ να χάσω το σαρκόφυτο.Εχω ξαναδοκιμάσει ξανθομέτωπο και είναι ο μόνος που έχει κάτσει άριστα στο ενυδρείο μου. Ερώτηση.....υπάρχει περίπτωσh να ξαναζωντανέψει σε εκείνα τα χτυπημένα σημεία το σαρκόφυτο; Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 10 Δεκεμβρίου 2011 #31 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως αν το ταίζεις λίγο παραπάνω , σταματήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Δεκεμβρίου 2011 #32 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Αν σταματήσει να το τρώει στο συγκεκριμένο σημείο ναι το σαρκοφυτο θα ανακάμψει. Το θέμα είναι όμως να βρεις τρόπο για το ψάρι να σταματήσει να το τσιμπολογάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Δεκεμβρίου 2011 #33 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Ηδη ταίζω αρκετά τα ψάρια στο ενυδρείο, και με ποικιλία τροφών. Το θέμα είναι ότι όλα μου τα ψάρια δεν χορταίνουν με τίποτε λέμε!!! Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Δεκεμβρίου 2011 #34 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Κανενα ψαρι δεν χορταινει.Οσο και να ριξεις θα φανε.Το θεμα ειναι να μη γινει συνηθειο να τσιμπανε κοραλια.Αν δεν το σταματησει συντομα,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το σταματησει ποτε.Και μετα λεμε για τα αγγελοψαρα............... Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 10 Δεκεμβρίου 2011 #35 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Λυπάμαι που το λέω, αλλά μάλλον ο Ξανθομέτωπος που είχες στο παρλεθον, είχε "καλό χαρακτήρα" και ήταν ένας από τις λίγες εξαιρέσεις. Το λέω επειδή τα αγγελόψαρα ειναι η τρέλα/αγάπη μου, και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι Ξανθομέτωποι είναι από τα πιο ΝΟΝ reef safe αγγελόψαρα. Πολύ φοβάμαι ότι ο καινούργιος που έχεις, δεν θα σταματησει στο σαρκοφυτο.... Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Δεκεμβρίου 2011 #36 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Να μην κάνουν την αρχή είναι,μετά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Δεκεμβρίου 2011 #37 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Λυπάμαι που το λέω, αλλά μάλλον ο Ξανθομέτωπος που είχες στο παρλεθον, είχε "καλό χαρακτήρα" και ήταν ένας από τις λίγες εξαιρέσεις. Το λέω επειδή τα αγγελόψαρα ειναι η τρέλα/αγάπη μου, και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι Ξανθομέτωποι είναι από τα πιο ΝΟΝ reef safe αγγελόψαρα. Πολύ φοβάμαι ότι ο καινούργιος που έχεις, δεν θα σταματησει στο σαρκοφυτο.... Και εγω το φοβάμαι ,γιά να μην πω ότι είμαι πλέον σίγουρος. Σίγουρος όμως είμαι και στο ότι δεν πρόκειται να τον βγάλω και ας το ριμάξει. Εαν στην συνέχεια δω ότι θα πειράξει και άλο κοράλι,θα σκεφτώ πιθανόν διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 11 Δεκεμβρίου 2011 #38 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ευχομαι να μην σουν πειραξει τίποτε άλλο (αν και δεν το βλέπω), εαν πάλι όμως σου πειράξει και τον βγάλεις, ευχαριστως να σε απαλλάξω από τον συγκεκριμένο κύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 28 Δεκεμβρίου 2011 #39 Share 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχομαι να μην σουν πειραξει τίποτε άλλο (αν και δεν το βλέπω), εαν πάλι όμως σου πειράξει και τον βγάλεις, ευχαριστως να σε απαλλάξω από τον συγκεκριμένο κύριο. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρίσω, όμως δεν πρόκειται να τον βγάλω, ότι και να γίνει... Πρώτη φορά μου κάθεται τόσο καλά αυτό το ψάρι σε ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2011 #40 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 αρα μαλλον,να αρχισεις να σκεφτεσαι σοβαρα το fish only.ο ξανθος δεν θα αφησει τιποτα μεσα αρχιζοντας ισως απο τα soft.ειχα κατ'ιδιαν πειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Δεκεμβρίου 2011 #41 Share 30 Δεκεμβρίου 2011 (edited) αρα μαλλον,να αρχισεις να σκεφτεσαι σοβαρα το fish only.ο ξανθος δεν θα αφησει τιποτα μεσα αρχιζοντας ισως απο τα soft.ειχα κατ'ιδιαν πειρα. Πιθανόν να γίνει και αυτό. Προς το παρών ,δεν βάζω άλλα κοράλια, γιά να δω μακροπρόθεσμα την συμπεριφορά του. Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος