kixlidatos 17 Μαρτίου 2011 #51 Share 17 Μαρτίου 2011 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου, να το χαιρεσαι .Επιτελους μπηκες στον σωστο δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Μαρτίου 2011 #52 Share 17 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ GXSARA εγινε ξανα συγχώνευση των θεμάτων και επεξεργασία του τίτλου του θέματος! Θα σε παρακαλέσω αν θέλεις να συνεχίσεις εδώ για να έχουμε πλήρη εικόνα για την εξέλιξη του ενυδρείου σου, αλλα και για ναβοηθηθούν αργότερα νεα μελη διαβάζοντας το. Θα ηθελα επίσης να προσθέσω πως ενώ στην αρχή καναμε συζήτηση και είπαμε πως εκτός απο ενα χαρέμι mbuna το ενυδρείο αυτο δεν ενδείκνυται για κιχλίδες της λιμνης Μαλάουι. Τώρα όμως βλέπω πως πλέον γινονται συζητησεις και για Haps. Θα προτιμούσα να περιοριστείς στην 2η και τρίτη επιλογή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Μαρτίου 2011 Author #53 Share 17 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ GXSARA εγινε ξανα συγχώνευση των θεμάτων και επεξεργασία του τίτλου του θέματος! Θα σε παρακαλέσω αν θέλεις να συνεχίσεις εδώ για να έχουμε πλήρη εικόνα για την εξέλιξη του ενυδρείου σου, αλλα και για ναβοηθηθούν αργότερα νεα μελη διαβάζοντας το. Θα ηθελα επίσης να προσθέσω πως ενώ στην αρχή καναμε συζήτηση και είπαμε πως εκτός απο ενα χαρέμι mbuna το ενυδρείο αυτο δεν ενδείκνυται για κιχλίδες της λιμνης Μαλάουι. Τώρα όμως βλέπω πως πλέον γινονται συζητησεις και για Haps. Θα προτιμούσα να περιοριστείς στην 2η και τρίτη επιλογή σου! καταρχην ευχαριστω για καλα λογια σας οκ για την πρωτη επιλογη αλλα δεν ξερω τι ειναι τα haps???? πριν βαλω ψαρια σιγουρα θα ενημερωσω πιο πριν.μηπως δεν μπορω να τα βαλω. και συγνωμη για τα πολλα ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Μαρτίου 2011 Author #54 Share 17 Μαρτίου 2011 και κατι ακομα υπαρχουν νανο αφρικανες και απο τις 2 λιμνες ,που θα μπορω να βαλω και να υπαρχουν στην ελληνικη αγορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Μαρτίου 2011 #55 Share 17 Μαρτίου 2011 καταρχην ευχαριστω για καλα λογια σας οκ για την πρωτη επιλογη αλλα δεν ξερω τι ειναι τα haps???? πριν βαλω ψαρια σιγουρα θα ενημερωσω πιο πριν.μηπως δεν μπορω να τα βαλω. και συγνωμη για τα πολλα ποστ Αυτό δεν χρειαζόταν να το γράψεις!!!! Μπορεις να κανεις οσα ποστ θελεις στο θεμα σου αλλα και σε οποιο αλλο θεμα θελεις αρκει βεβαια να ειναι σχετικά με το θεμα! Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις προσεκτικά ΑΥΤΟ Θα μαθεις τι είναι τα haps και γιατι απαιτουν μεγαλα ενυδρεια, καθως και καποιες πληροφορίες για την διαφοροποιηση των λιμνών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 18 Μαρτίου 2011 #56 Share 18 Μαρτίου 2011 Μπορείς να βάλεις και ένα χαρέμι Melanochromis Cyaneorhabdos (Maingano). Δες κάποιες φωτο στο νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Μαρτίου 2011 #57 Share 18 Μαρτίου 2011 Melanochromis Cyaneorhabdos (maingano). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Μαρτίου 2011 #58 Share 18 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ GXSARA εγινε ξανα συγχώνευση των θεμάτων και επεξεργασία του τίτλου του θέματος! Θα σε παρακαλέσω αν θέλεις να συνεχίσεις εδώ για να έχουμε πλήρη εικόνα για την εξέλιξη του ενυδρείου σου, αλλα και για ναβοηθηθούν αργότερα νεα μελη διαβάζοντας το. Θα ηθελα επίσης να προσθέσω πως ενώ στην αρχή καναμε συζήτηση και είπαμε πως εκτός απο ενα χαρέμι mbuna το ενυδρείο αυτο δεν ενδείκνυται για κιχλίδες της λιμνης Μαλάουι. Τώρα όμως βλέπω πως πλέον γινονται συζητησεις και για Haps. Θα προτιμούσα να περιοριστείς στην 2η και τρίτη επιλογή σου! ευχαριστω για την διευκρινηση PRINCE γιατι ψαρωσα στην αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 18 Μαρτίου 2011 Author #59 Share 18 Μαρτίου 2011 Melanochromis Cyaneorhabdos (maingano). Μου αρεσουν Πολυ αυτα. εχω δει στο ιντερνετ και ta draft mbuna πολυ ωραια.μπορω να τα βαλω? Εκανα μερικες μετρησεις ph-8.2 kh-6 no3-12.5 gh-21 no2-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 18 Μαρτίου 2011 Author #60 Share 18 Μαρτίου 2011 Μου αρεσουν Πολυ αυτα. εχω δει στο ιντερνετ και ta draft mbuna πολυ ωραια.μπορω να τα βαλω? Εκανα μερικες μετρησεις ph-8.2 kh-6 no3-12.5 gh-21 no2-0. το gh 14 οχι 21 λαθος εγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Μαρτίου 2011 #61 Share 18 Μαρτίου 2011 Μου αρεσουν Πολυ αυτα. εχω δει στο ιντερνετ και ta draft mbuna πολυ ωραια.μπορω να τα βαλω? Εκανα μερικες μετρησεις ph-8.2 kh-6 no3-12.5 gh-21 no2-0. Αυτά που διάβασες λέγονται dwarf mbuna και είναι μια υποκατηγορία των mbuna κιχλίδων της λίμνης Malawi με βάση το μέγεθος τους. Τα Maingano ανήκουν επίσης σε αυτην την κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 18 Μαρτίου 2011 Author #62 Share 18 Μαρτίου 2011 Αυτά που διάβασες λέγονται dwarf mbuna και είναι μια υποκατηγορία των mbuna κιχλίδων της λίμνης Malawi με βάση το μέγεθος τους. Τα Maingano ανήκουν επίσης σε αυτην την κατηγορία. οσο ζεις μαθαινεις. ευχααιστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 19 Μαρτίου 2011 Author #63 Share 19 Μαρτίου 2011 Παιδια μολις μου εδωσε ο γειτονας Μου διπλα 4 λαμπιντοχρωμους κιτρινα .δεν ηξερα οτι ασχολείται με ενυδρεία.και δεν ηξερε για το ακουαζον.ειναι περιπου 2 εκατοστα το καθενα.βλεπω ενα θυλυκο δεν εχει καθολου μαυρο απο κατω στα πτερυγια 1 αρσενικο, και τα αλλα 2, τα κατω μπροστα πτερυγια ειναι λιγο μαυρα και το κατω πισω πτερυγιο ειναι κιτρινο.τι φυλλο να ειναι?φωτο δυσκολο ειναι μικρουλια και κρυβονται στις πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Μαρτίου 2011 Author #64 Share 20 Μαρτίου 2011 Απο ότι βλεπω ειναι 3 αρσενικά και ενα θυλυκο οποτε να βρω 2 θυλυκα και μετα να αποχωριστω τα 2 αρσενικα. Εβαλα και ενυδρειακο αλατι για να ανεβασω Το kh Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Μαρτίου 2011 Author #65 Share 20 Μαρτίου 2011 βλεπω μερικα φυτακια που εχω βαλει καλα οχι οτι τα ξεριζωνουνε απλα εχουν αρχισει και κιτρινιζουν. μηπως φταιει ο αραγωνιτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Μαρτίου 2011 #66 Share 20 Μαρτίου 2011 βλεπω μερικα φυτακια που εχω βαλει καλα οχι οτι τα ξεριζωνουνε απλα εχουν αρχισει και κιτρινιζουν. μηπως φταιει ο αραγωνιτης? Δύσκολα να σταθούν φυτά στον αραγωνίτη. Καμιά vallisneria κι αυτή θα δεινοπαθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαρτίου 2011 #67 Share 21 Μαρτίου 2011 (edited) Δύσκολα να σταθούν φυτά στον αραγωνίτη. Καμιά vallisneria κι αυτή θα δεινοπαθήσει. Όσες φορές έχω φυτέψει βαλισνερια σε αραγωνιτηί έχει παει τουμπανο Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Μαρτίου 2011 Author #68 Share 21 Μαρτίου 2011 Εμενα η κρεμμύδα μου δεν την βλεπω να τα καταφερνει.η μια βαλισινερια που εχω την ψιλο παλεύει. Θα δουμε τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 21 Μαρτίου 2011 #69 Share 21 Μαρτίου 2011 Λίγο υγρό λιπασματάκι δεν δοκιμάζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 21 Μαρτίου 2011 Author #70 Share 21 Μαρτίου 2011 Λίγο υγρό λιπασματάκι δεν δοκιμάζεις; Εβαλα δεν βλεπω προκοπή καθε μερα και χειροτερα.την εβγαλα και εβαλα και αλλες πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 21 Μαρτίου 2011 #71 Share 21 Μαρτίου 2011 Τις πρώτες μέρες οι βαλισνέριες παίρνουν την κατιούσα και μετά παίρνουν τα πάνω τους. Πρόσεξε τα μικρά φρέσκα φυλλαράκια αν είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Αν αντέχουν, αυτά είναι που θα πάρουν τα πάνω τους. Υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 26 Μαρτίου 2011 Author #72 Share 26 Μαρτίου 2011 Οι αφρικανες ειναι φοβερά ψαρια αλλα τα δικα μου ειναι λιγο φοβιτσιαρικα πιο αργα θα κανω παρουσίαση με Πολλες φωτο να δειτε το νταμαρι μου με καινούργιο σετ απ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος