GXSARA 27 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Σκευτομαι να χαλασω τον αμαζονιο.και να παω αφρική.να βαλω αραγωνιτη η χαλαζιακη απο μαντρα οικοδομων η αμμο θαλασσης απο μαντρα και αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 γνωμη μου ειναι αραγωνιτη ( εαν δεν εχεις προβλημα με το κοστος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Ο αραγωνιτης θα σε βοηθησει αρκετα και στο να κρατηθουν οι σκληροτητες σου σε τιμες σταθερες. Σαφως το κοστος ειναι μεγαλυτερο απο την αμμο,αλλα κι΄αυτο μπορεις να το μετριασεις,αναμειγνύοντας αραγωνιτη με αμμο ιδιας κοκκομετριας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Ο αραγωνιτης θα σε βοηθησει αρκετα και στο να κρατηθουν οι σκληροτητες σου σε τιμες σταθερες. Σαφως το κοστος ειναι μεγαλυτερο απο την αμμο,αλλα κι΄αυτο μπορεις να το μετριασεις,αναμειγνύοντας αραγωνιτη με αμμο ιδιας κοκκομετριας Συμφωνώ με τον Στράτο, μια μίξη αραγωνίτη με ουδέτερη άμμο θα κάνει την δουλειά. Για τι ενυδρείο μιλάμε και τι ψάρια θα σου άρεσαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως μην πάρεις πόρεις από μάντρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 (edited) το ενυδρειο ειναι 1*40*55-60 της anubias με ενα εξωτερικο φιλτρο eheim ecco pro 300 - 2036 φωτισμος αυτες που ειχε απο την μαμα 2 *39 watt t5 μια λευκη και μια για φυτα ποσο αμμο θα χρειαστω περιπου? απο ψαρια ακομα ειναι νωρις δεν εχω ιδεα ουτε το εχω ψαξει. αυτο που θελω παντος ειναι να βαλω μονο ενα χαρεμι. με κανα παραξενο χρωμα. Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Θα έλεγα περίπου 60 κιλά θα είναι καλά.Οσον αφορά ενα χαρέμι να δούμε ποιά λιμνη θα ήθελες και θα τα πούμε για ενα καλό species Tank Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 28 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Θα έλεγα περίπου 60 κιλά θα είναι καλά.Οσον αφορά ενα χαρέμι να δούμε ποιά λιμνη θα ήθελες και θα τα πούμε για ενα καλό species Tank Μηπως ειναι πολλα για 1 μετρο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 καλα δεν πειραζει δεν θα τα χαλασουμε στα 10 -15 κιλα για τα ψαρια θα το κοιταξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως ειναι πολλα για 1 μετρο ενυδρειο? Παιδιά συγνώμη το κατάλαβα αλλιώς βλέποντας τα νούμερα στο ποστ. Ναι είναι πολλα τα κιλά που έγραψα ,θα έλεγα περίπου 30 κιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 1 Μαρτίου 2011 ειδα φωτο ψαριων και απο τις 2 λιμνες και αποφασισα για λιμνη malawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαρτίου 2011 #12 Share 1 Μαρτίου 2011 ειδα φωτο ψαριων και απο τις 2 λιμνες και αποφασισα για λιμνη malawi. Εχεις καποιο ειδος κατα νου;Θα πας για species tank,σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 1 Μαρτίου 2011 για εκει θα δοκιμασω. δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο ακομα γιατι δεν εχω προλαβει με μια γρηγορη ματια που εριξα μου αρεσαν αρκετα. βεβαια θα κρατησω σημειωσεις για να δω τι υπαρχουν εδω και πληροφοριες για το καθε ειδος, με σειρα προτεραιοτητας και σιγα σιγα θα γινει η διαλυση του αμαζονιου( 2,5 χρονια το εχω ειπα να αλλαξω λιγο) απο 80λιτρο πηγα σε 120 λιτρα και τωρα σε 240 μικτα οποτε καιρος ειναι)+γαριδαδικα+betaενυδρεια ο αραγωνιτης ποσο περιπου εχει?? να βαλω 15 κιλα και 15 κιλα χαλαζιακη αμμο ιδιας κοκκομετριας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαρτίου 2011 #14 Share 1 Μαρτίου 2011 ο αραγωνιτης ποσο περιπου εχει?? να βαλω 15 κιλα και 15 κιλα χαλαζιακη αμμο ιδιας κοκκομετριας? Μια χαρα ειναι τοσο. Περιπου 10 ευρω το 4 κιλο στοιχιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 2 Μαρτίου 2011 Author #15 Share 2 Μαρτίου 2011 μολις αγορασα 33 κιλα περιπου ολοζωντανου αραγωνιτη. τον εχω σε εναν κουβα και αυτες τις μερες θα γινει το ξεπλυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 2 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 2 Μαρτίου 2011 μαζι με τις κιχλιδες μπορουμε να βαλουμε και πλεκο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Μαρτίου 2011 #17 Share 2 Μαρτίου 2011 μολις αγορασα 33 κιλα περιπου ολοζωντανου αραγωνιτη. τον εχω σε εναν κουβα και αυτες τις μερες θα γινει το ξεπλυμα Αγορασες ζωντανό αραγωνίτη που βάζουν σε θαλασσινό????? Αν ναι κακως.Νεκρό αραγωνίτη επρεπε να πάρεις.Αν μπορεσεις να τον αλάξεις εχει καλώς αλλιως θα πρεπει να νεκρώσεις αυτόν που εχεις.... μαζι με τις κιχλιδες μπορουμε να βαλουμε και πλεκο ?? Θα ελεγα οχι γιατι είναι απο άλλη ηπειρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 3 Μαρτίου 2011 Αγορασες ζωντανό αραγωνίτη που βάζουν σε θαλασσινό????? Αν ναι κακως.Νεκρό αραγωνίτη επρεπε να πάρεις.Αν μπορεσεις να τον αλάξεις εχει καλώς αλλιως θα πρεπει να νεκρώσεις αυτόν που εχεις.... Θα ελεγα οχι γιατι είναι απο άλλη ηπειρο..... ναι ζωντανος ειναι δεν τον πηρα απο μαγαζι απο παιδι που εβαλε αγγελια . για να τον νεκρωσω θα των ξεπλυνω και θα τον αφησω να στεγνωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 3 Μαρτίου 2011 #19 Share 3 Μαρτίου 2011 ναι ζωντανος ειναι δεν τον πηρα απο μαγαζι απο παιδι που εβαλε αγγελια . για να τον νεκρωσω θα των ξεπλυνω και θα τον αφησω να στεγνωση? Aκριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαρτίου 2011 Author #20 Share 3 Μαρτίου 2011 χρειαζεται να βαλω και κανενα αλλο ειδος αμμου?η μονο αυτο φτανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Μαρτίου 2011 #21 Share 3 Μαρτίου 2011 χρειαζεται να βαλω και κανενα αλλο ειδος αμμου?η μονο αυτο φτανει? Οσον αφορά την ποσοτητα δεν νομίζω....33 κιλα σε καλύπτουν. Οσον αφορα την αισθητική αν είναι πολύ ασπρος ο αραγωνίτης ανακάτεψέ τον με μπέζ αμμο.(Αν βρεις και ιδια κοκομετρία θα είναι ακομα πιο όμορφο το αποτελεσμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαρτίου 2011 Author #22 Share 3 Μαρτίου 2011 απο φυτα εχω αυτα θα μπορω να βαλω κανενα στο αφρικανινο? Sagittaria platyphylla,Crinum thaianum, 20 ριζες Cryptocoryne wendtii 'Tropica',1 ανουμπια, 2 εχινοδορους δεν ξερω πιοι ειναι,1vallisineria, κερατοφυλλο και 2 μπαλες Cladophora aegagropila θα το κανω species Tank καμια ιδεα για κανα χαρεμακι απο λιμνη malawi,που να μπορω να τα βρω, δεν θελω να γινονται μεγαλα. οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 1*40*60 και σκευτομαι να μην εχω καθολου φωτισμο με τις λαμπες του ενυδρειου η κανα 3 ωρο μονο και να χρησιμοποιv μονο 2 σειρες του μετρου που εχω με led με θερμο φωτισμο και ροοστατη. και moonlight για καποιες ωρες το βραδυ. ειδη εχει αρχιση σιγα σιγα η διαλυση του αμαζονιου ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαρτίου 2011 Author #23 Share 3 Μαρτίου 2011 (edited) εδω το θεμα θελει μελετη αρκετη εχω δει πολλα που μου αρεσουν. και απο τις 2 λιμνες αλλα πιο πολυ malawi δεν βλεπω να βγαζω ευκολα ακρη. Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Μαρτίου 2011 #24 Share 4 Μαρτίου 2011 απο φυτα εχω αυτα θα μπορω να βαλω κανενα στο αφρικανινο? Sagittaria platyphylla,Crinum thaianum, 20 ριζες Cryptocoryne wendtii 'Tropica',1 ανουμπια, 2 εχινοδορους δεν ξερω πιοι ειναι,1vallisineria, κερατοφυλλο και 2 μπαλες Cladophora aegagropila θα το κανω species Tank καμια ιδεα για κανα χαρεμακι απο λιμνη malawi,που να μπορω να τα βρω, δεν θελω να γινονται μεγαλα. οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 1*40*60 και σκευτομαι να μην εχω καθολου φωτισμο με τις λαμπες του ενυδρειου η κανα 3 ωρο μονο και να χρησιμοποιv μονο 2 σειρες του μετρου που εχω με led με θερμο φωτισμο και ροοστατη. και moonlight για καποιες ωρες το βραδυ. ειδη εχει αρχιση σιγα σιγα η διαλυση του αμαζονιου ευχαριστω εδω το θεμα θελει μελετη αρκετη εχω δει πολλα που μου αρεσουν. και απο τις 2 λιμνες αλλα πιο πολυ malawi δεν βλεπω να βγαζω ευκολα ακρη. Φιλε GXSARA ρωτας τους νταμαράδες για φυτά???Ιεροσυλία!!!! Σε Αφρικάνικο ενυδρείο μονο βαλισνερια θα προτιμούσα! Να έχεις υπό'ψη πως φωτισμός στην Αφρική δεν έχει απαιτήσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ σε ενα Ριο 400 μια λάμπα Τ8 των 39 watt στα 4900 kelvin. Θα ήθελα να διαβάσεις την συζήτηση ΕΔΩ στο θέμα του φιλου raziel που εκφράζονται καποιες απόψεις για το μήκος ενυδρείου και την Λίμνη Malawi. Επίσης θα ΄ηθελα να διαβάσεις και ΑΥΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 5 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 5 Μαρτίου 2011 (edited) τα διαβασα και σε ευχαριστω αλλα εγω κλεινω και παλι malawi. θα βαλω ενα χαρεμι μονο δεν θα δω προκοπη? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος