Jump to content

Γεννα πλάτυ και μετα θάνατος...

antonios

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους προχθές το πρωί ανοιξα απο περιέργια τα φώτα στο ενυδρείο να δω τι κάνουν τα ψαρακια μου και βλέπω την γκαπίνα να έχει ξεφουσκώσει όπα γέννα λέω....κοιτάω δεξιά ,αριστερά και να το μικρό σε μια γωνία έκανε βόλτες .Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που το είδα....δεν ξέρω μετα τι απέγινε.Απο διακόσμηση είχα φυτά αλλά σε σύνολο βυθού το 20% είναι φυτευμενο.Μετα την απώλεια έβαλα και 5 κιλά πέτρες που πήρα απο πολυκατάστημα και φού τις έβρασα.Τι άλλο χρειάζετε να κάνω για να είμαι έτοιμος για επόμενη γέννα;Να βάλω γεννήστρα;Να βάλω άλλα φυτά ή πέτρες;Καμμία πρόταση;

Καλημέρα,πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και τι κατοίκους έχει;

Σίγουρα θα χρειαστείς ψηλά φυτά με πλούσιο φύλλωμα ή ακόμη καλύτερα φυτά επιφανείας,όπως το κερατόφυλλο.Λίγο προσοχή με τις πέτρες αν δεν ξέρουμε το είδος και την προέλευση.

Καλημέρα,πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και τι κατοίκους έχει;

Σίγουρα θα χρειαστείς ψηλά φυτά με πλούσιο φύλλωμα ή ακόμη καλύτερα φυτά επιφανείας,όπως το κερατόφυλλο.Λίγο προσοχή με τις πέτρες αν δεν ξέρουμε το είδος και την προέλευση.

Καλησπέρα τα χαραχτηριστικα του ενυδρειου μου ειναι στο προφίλ μου αριστερα.Πέτρες είναι βοτσαλα και εδω και 2 μερες ειναι οκ μεσα στο ενυδρειο,κατα τυχη εκει που τα αγορασα ηταν ενας κυριος που ειχε ενυδρειο και ειχε βαλει και αυτος βοτσαλα τετοια.Φωτο θα βαλω αργοτερα.......

DSC00148.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...