GXSARA 27 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 σκευτικα σαν aquazone να φτιαξουμε ενα aquascape .να βαλουμε ολοι ενα χερακι να βοηθησουμε με οτι εχουμε. γιατι πιστευω ομαδικα θα στοιχισει λιγοτερο και θα εχουμε καλυτερες αποψεις. και αμα κερδισουμε τα κερδη να πανε στο χωρο του aquazone meeting point Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 27 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ωραια ιδεα!!!! Εχω ενυδρειο ετοιμο.... Σκεφτειτε ιδεες να το σουλουπωσουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 μου αρέσει πολύ η ιδέα σαν φόρουμ να στείλουμε μια συμμετοχή! Μπορούμε όλοι να δώσουμε κλαδέματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω και ειμαι μεσα οτι χριαστειτε και εγω μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 έχω ένα fluval 105 που κάθεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω να δωσω εναν θερμοστατη 300 watt ,απο φυτα λιγα πραγματα,ξυλα ειχα αλλα τα χαρισα,πετρες εχω αρκετες και κανα σκαλαρι.και ενα σακι με αμμο θαλλασης απο μαντρα οικοδομων. και την βοηθεια μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 έχω και 2213 που κάθεται τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος