lacoste 27 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω αν κανεις γνωριζει κανενα καλο τζαμα στιν θεσσαλονικη... ειμαι φοιτητης εδω και δεν γνωριζω καλα τα μερη.. πηρα τιν αποφαση να προσπαθησω να φτιαξω μονος μου ενα δικο μου ενυδρειο. ι διαστασεις που σκεφτομαι ειναι 120 μηκος 50 πλατος και 60 υψος.. αν γνωριζει καποιος κανενα κομπλε μαστορα και φθηνο ας μου πει θα με βοηθησει αρκετα ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 27 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 εαν ειναι η πρωτη σου προσπαθεια για κατασκευη, λογο πολων λιτρων, θα σου ελεγα να το ξανασκευτεις πολυ σοβαρα. στο εμποριο θα βρεις αυτες τις διαστασεις σε πολυ καλυτερη τιμη αποτα diy αν θα υπολογησεις το κοστος για καπακι και φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Dream water ,πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις. Εχει καλές τιμούλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacoste 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Dream water ,πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις. Εχει καλές τιμούλες. Euxaristw file na se kala.. nai file prwti fora tha prospathisw na ftiaksw enudrio.. thelo na pisteuw oti pianoun ta xeria mou.. egw dei arketa pragmata panw se auto.. (stin kataskeuh tou enudriou) apo magazi oute gia asteio den to skeutomai.. logo timhs ksefeugoun para polu oso gia tis lampes vrika edw vaseis gia lampes fthoriou x2 36 watt T8 steganes me 30 euro se auto to link.. http://www.diavgia.gr/vm.html?page=shop.pr...category_id=108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 27 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν μπορείς γράφε με Ελληνικά. Βγήκαν τα ματάκια μας να διαβάζουμε το post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος