Jump to content

Red Eye Puffer

piranhas2

Recommended Posts

Γεια σας παιδια επειδη ψιλοβαρεθηκα τις γαριδες(αφου της βγαλω ενοειτε) μπορω να βαλω 1 ζευγαρι Red eye Puffer στο 60λιτρο?

ειναι με μπολικη moss 1 ανουμπια στρωμα απο φυλλα πλατανου και με εξωτερικο φιλτρο μεχρι 60 λιτρα...

εχουν και αφτα προβλημα με τα δοντια τους?αμα δεν τρωνε σαλιγκαρια? :)

Δεν ξερω να σου απαντησω αλλα θελεις εσυ πες μου σε ποιο καταστημα στη Θεσ/νικη βρηκες να κανω καμια βολτα.

ενα ζευγαρι σε φυτεμενο θα ειναι οκ.

τωρα για τα δοντια δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια Βασιλη.

Υ.Γ. ελα στην πιτα αυριο :)

Δεν ξερω να σου απαντησω αλλα θελεις εσυ πες μου σε ποιο καταστημα στη Θεσ/νικη βρηκες να κανω καμια βολτα.

τα ειδα στο e-shop απο το w.i. :)

Υ.Γ. ελα στην πιτα αυριο :lmao:

θα ειμαι παρων αυριο!!! :):lol:

καλησπερα!

θα ηθελα να ξερω για ποιο ακριβως αναφερεσαι μιας και υπαρχουν 4 διαφορετικα ειδη.....

ειναι τα

Carinotetraodon irrubesco

Carinotetraodon lorteti

Carinotetraodon salivator

Carinotetraodon borneensis

το waterinn λογικα εχει τα lorteti....προσπαθησε να εχεις την καταλληλη αναλογια ατομων....δλδ

1 αρσενικο με 2-3 θηλυκα

αλλιως δεν θα γλυτωσεις τον πολεμο......

Έγινε επεξεργασία - chris z3

οκ θα τους παρω ενα τηλ να ρωτησω....αμα ειναι τα Carinotetraodon lorteti ποσα μπορω να βαλω στο 60λιτρο? 1αρσ 2θηλ?ειναι ευκολο να καταλάβεις το αν ειναι θυληκα η αρσενικα? :D

το φυλο ξεχωριζει αλλα μονο στα μεγαλα,στα μικρα δεν φαινεται καλα.....

φαντασου οτι μεχρι τωρα μονο ο Tan καταφερε να τα ξεχωρισει μπροστα μου......

ποσο μαλλον να στα ξεχωρισουν τα παιδια εκει....δυσκολο κατ εμε.....

στο 60λιτρο αν ειναι μονα τους θα εβαζα 3....

το φυλο ξεχωριζει αλλα μονο στα μεγαλα,στα μικρα δεν φαινεται καλα.....

φαντασου οτι μεχρι τωρα μονο ο Tan καταφερε να τα ξεχωρισει μπροστα μου......

ποσο μαλλον να στα ξεχωρισουν τα παιδια εκει....δυσκολο κατ εμε.....

στο 60λιτρο αν ειναι μονα τους θα εβαζα 3....

ευχαριστω :D οποτε παω για 3,αν καποιος παει στο w.i. και δει σε τι κατασταση ειναι τα ψαρακια ας μ στειλει ενα πμ :D

οκ θα τους παρω ενα τηλ να ρωτησω....αμα ειναι τα Carinotetraodon lorteti ποσα μπορω να βαλω στο 60λιτρο? 1αρσ 2θηλ?ειναι ευκολο να καταλάβεις το αν ειναι θυληκα η αρσενικα? :D

στον υπνο σου το εβλεπες το 60λιτρο?? :D:D:D:angry2:

τα έχω δει τα ψάρια στο κατάστημα.....είναι αρκετά μεγάλα πάντως και επίσης αυτό που πρόσεξα είναι ότι μερικά είναι χρωματιστά με διάφορα σχέδια πάνω στο σώμα τους ενώ κάποια άλλα είναι μονόχρωμα και άμα δεν κάνω λάθος όπως είχα δει στην παρουσίαση του φυτεμένου του chrisz3 αυτή είναι και η διαφορά των 2 φύλλων :D

Έγινε επεξεργασία - karrot

τα έχω δει τα ψάρια στο κατάστημα.....είναι αρκετά μεγάλα πάντως και επίσης αυτό που πρόσεξα είναι ότι μερικά είναι χρωματιστά με διάφορα σχέδια πάνω στο σώμα τους ενώ κάποια άλλα είναι μονόχρωμα και άμα δεν κάνω λάθος όπως είχα δει στην παρουσίαση του φυτεμένου του chrisz3 αυτή είναι και η διαφορά των 2 φύλλων :D

σε ευχαριστω :D:D

ακριβως ετσι ξεχωριζεις το φυλο τους....

αυτα ειναι αρσενικα

2369328710_798fcc0474.jpg

ενω αυτα θηλυκα

2369328822_84053bb4f8.jpg

τα πήρα!!!!!!! :D μετα απο μια καλη προσαρμογη μπηκαν μεσα και ειναι τελεια......το ενα ειναι Carinotetraodon irrubesco αρσενικο σιγουρα και τα αλλα 2 δεν μπορω να καταλαβω αλλα μοιαζουν πολυ με θηλυκα Carinotetraodon irrubesco απο ειδα κατι φοτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.....παντως τα σπανε :D:D

υ.γσας ευχαριστω παιδια για τις πληροφιριες γιατι χωρις αυτες δεν θα εκανα τιποτα..... :D

• 3 weeks later...

τα ψαράκια τα πάνε μια χαρά και δεν μαλώνουνε μπορώ να βάλω κανένα corydoras η ανγκιστρους η κανένα άλλο puffer?το ενυδρείο είναι foul φυτεμένο με κρυψώνες και εξωτερικό φίλτρο μέχρι 60λιτρα.

Έγινε επεξεργασία - piranhas2

τα ψαράκια τα πάνε μια χαρά και δεν μαλώνουνε μπορώ να βάλω κανένα corydoras η ανγκιστρους η κανένα άλλο puffer?το ενυδρείο είναι foul φυτεμένο με κρυψώνες και εξωτερικό φίλτρο μέχρι 60λιτρα.

φιλε ειναι φοβερα ψαρακια μπραβο για την επιλογη σου :( τα εχω δει σε μαγαζια και μου αρεσει υπερβολικα η αρμονια με την οποια κολυμπουν :D

σε τι συνθηκες νερου πρεπει να ειναι ?

εγώ τα έχω σε νερά βρύσης τώρα το καλύτερο είναι Water Parameters: Temp: 25.5 - 27.5C (78 - 82F); pH:6.0 - 7.4; dH 4-10 απο (http://www.thepufferforum.com/forum/ug.php/v/PufferPedia/Freshwater/lorteti/) είναι πολύ ωραία puffer και σε 60λιτρα πιστεύω η καλύτερη επιλογή.......

εγώ τα έχω σε νερά βρύσης τώρα το καλύτερο είναι Water Parameters: Temp: 25.5 - 27.5C (78 - 82F); pH:6.0 - 7.4; dH 4-10 απο (http://www.thepufferforum.com/forum/ug.php/v/PufferPedia/Freshwater/lorteti/) είναι πολύ ωραία puffer και σε 60λιτρα πιστεύω η καλύτερη επιλογή.......

πανεμορφα ειναι !

ευχαριστω :(

Με βάζετε σε ιδέες :D

Θέλω όπως και δηποτε φωτο των ψαριών σου!!!!!!

Φιλικά :(

• 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...