aqua_yoko 26 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Κλεινοντας 1 μηνα παρεας με το νανο σκεφτηκα να σας το παρουσιασςω για να ακουσω γνωμες-αποψεις και σχολια ! Εχουμε και λεμε... Γενική κατηγορία ενυδρείου Φυτεμενο νανο Γενικές Πληροφορίες (ΜxΠxΥ): 35-22-26 Συνολικά Λίτρα: 20 Οργανισμοί Φυτά: Marimo balls,star moss,java moss,java fern,cryptocoryne willisii,vallisneria Ψάρια: Galaxy rasbora x 3 Άλλα είδη: Shrimps coming soon... Διακοσμητικά υλικά Ξύλα: Redmoor wood pieces Υπόστρωμα: ADA Aqua soil Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): DIY με 2 οικονομιας των 9w Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Flipo 300l/h Λίπανση: Κοκοι Τενεριφης Παροχή CO2: DIY [/b]Διατροφή: Flakes Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο το στήσιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλό! Εγώ με τέτοιο στήσιμο, θα σκούραινα λίγο το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua_yoko 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Αλλαγη στο aquascape... Συντομα περισσοτερες φωτογραφιες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Αλλαγη στο aquascape... Συντομα περισσοτερες φωτογραφιες ! Η αλήθεια είναι ότι πριν μου άρεσε περισσότερο, αλλά δικό σου είναι το ενυδρείο και εσύ θα το χαίρεσαι κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα διαφωνησω με τον Πανο Προτιμω το στησιμο τωρα απλως το παλιο στησιμο ηταν πιο φυσικο ενω τωρα ειναι σαν να εχει μπει ανθρωπινο χερι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος