MrGe07 26 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Αποφάσισα εφόσον πουλάω το μεγάλο ενυδρείο μου, να φτιάξω ένα pico. Οι διαστάσεις είναι 30χ30χ18! Ορίστε και η γυάλα: Και το DIY φωτιστικό: Και οι αγορές μου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 26 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλογέμιστο!! Εχουμε την ίδια λάμπα παντως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Περιμένουμε πως και πως παρουσίαση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 26 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλή αρχή φίλος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 26 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλή αρχή φίλος .. Kαλη συνεχεια φιλαρακι....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Εε,, Θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας ελπίζω, δηλαδή το φραγκακι σας Και με το καλό σε λίγο καιρό θα σφύζει από ζωή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Εε,, Θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας ελπίζω, δηλαδή το φραγκακι σας Και με το καλό σε λίγο καιρό θα σφύζει από ζωή! Φιλε μου εγω θα το γεμιζα με mini carpet ανεμωνες κ θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου εγω θα το γεμιζα με mini carpet ανεμωνες κ θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Δεν μου αρεσουν και τόσο.. Προτιμώ μαλακά κοράλλια.. Για την ακρίβεια αυτά: Sun coral euphyllia hammer euphyllia paradivisa Green star polyps zoanthus fungia Και από ζωντανά θέλω πολλές sexy shrimp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου αρεσουν και τόσο.. Προτιμώ μαλακά κοράλλια.. Για την ακρίβεια αυτά: Sun coral euphyllia hammer euphyllia paradivisa Green star polyps zoanthus fungia Και από ζωντανά θέλω πολλές sexy shrimp!!! Και αυτο: Caulastrea curvata γιατι ειδα πως εχει care level easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 27 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 γιατι ειδα πως εχει care level easy Αντίθετα με το Sun Coral... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 27 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου εγω θα το γεμιζα με mini carpet ανεμωνες κ θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 27 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 γιατι ειδα πως εχει care level easy Αντίθετα με το Sun Coral... και πανω απ ολα δεν ειναι και στα μ****α κοραλια που συμφωνα με τα λεγομενα σου... Δεν μου αρεσουν και τόσο.. Προτιμώ μαλακά κοράλλια.. προτιμας... οπως ουτε και αυτα Για την ακρίβεια αυτά: Sun coral euphyllia hammer euphyllia paradivisa fungia Και αυτο: Caulastrea curvata γιατι ειδα πως εχει care level easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 27 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 καλη αρχη μόλις το τελειώσεις βαλε και καμια φοτο πες μας και την τιμουλα που κόστισε ολο το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 27 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 γινεται? Θεωρητικά ναι, υποτιθεται οτι ειναι "ευκολες" οι συγκεκριμένες ... Googlαρισε και θα δεις... έχει βάλει λινκ ενας συμφορουμιτης στην σελίδα με τα καταστήματα Spam off MrGe07 ... Περιμένουμε να το δούμε γεμάτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 27 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Και μεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 καλη αρχη μόλις το τελειώσεις βαλε και καμια φοτο πες μας και την τιμουλα που κόστισε ολο το ενυδρείο Ααα.. Λοιπόν, 10 Ε τα τζάμια (αν και μου πε ο τζαμάς ότι έκανε λάθος και ότι κανονικά ήταν 20 Ε) Το φιλτρακι μου κόστισε 13 Ε Η λάμπα 9,50 Ε Το ντουί 2 Ε Ο θερμαντήρας 33 Ε!!! ( Έκανα χαζομάρα γιατί μετά βρήκα αλλού πιο φτηνό ) Αλλά δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 20 cm σε ύψος Και ένα αλάτι 8,50 Ε Ευχαριστώ τη χορηγία του saradoulis που μου έδωσε αραγωνιτη και ζωντανό βράχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam15 28 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 Ααα.. Λοιπόν, 10 Ε τα τζάμια (αν και μου πε ο τζαμάς ότι έκανε λάθος και ότι κανονικά ήταν 20 Ε) Το φιλτρακι μου κόστισε 13 Ε Η λάμπα 9,50 Ε Το ντουί 2 Ε Ο θερμαντήρας 33 Ε!!! ( Έκανα χαζομάρα γιατί μετά βρήκα αλλού πιο φτηνό ) Αλλά δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 20 cm σε ύψος Και ένα αλάτι 8,50 Ε Ευχαριστώ τη χορηγία του saradoulis που μου έδωσε αραγωνιτη και ζωντανό βράχο καμια πληροφορια απο που πηρες τη λαμπα αδερφε,ειναι ευκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 1 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 1 Μαρτίου 2011 Η λαμπα ειναι 15 watt βυδοτη , μπαινει σε ντουι και ειναι μιση ασπρη μιση μπλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 1 Μαρτίου 2011 #19 Share 1 Μαρτίου 2011 Η λαμπα ειναι 15 watt βυδοτη , μπαινει σε ντουι και ειναι μιση ασπρη μιση μπλε.. ρε reefοκαμένε από που την πήρες σε ρώτησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 1 Μαρτίου 2011 #20 Share 1 Μαρτίου 2011 καμια πληροφορια απο που πηρες τη λαμπα αδερφε,ειναι ευκολο? Καθώς εχω την ίδια ... την πήρα από το Cosmozoo στον Πειραιά (Ηρωων Πολυτεχνειου 64) - φαντάζομαι δεν αποτελεί διαφημιση η αναφορά - αν ναι παρακαλώ να διαγραφεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 1 Μαρτίου 2011 Author #21 Share 1 Μαρτίου 2011 ρε reefοκαμένε από που την πήρες σε ρώτησε χααχαχαχαχ! του απαντησα με πμ απλα δεν ηθελα να γραψω μαγαζι για χψ λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 2 Μαρτίου 2011 Author #22 Share 2 Μαρτίου 2011 Κόλλησα τα τζάμια δεύτερη φορά και πάλι χάνουν από κάπου.. Ξέρει – Μπορεί - Θέλει κανείς να του τα δώσω να μου τα κολλήσει γιατί δεν βλέπω να προχωράμε έτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 30 Μαρτίου 2011 Author #23 Share 30 Μαρτίου 2011 Με τι μπορώ να βάψω το ταπερ - καπάκι του φωτιστικού ? γιατί με το saradoulis που το συζήταγα έλεγα να το βάψω με σπρέι (νομίζω ακρυλικό) αλλά μου πε πως θα το λιώσει.. εσείς τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 31 Μαρτίου 2011 #24 Share 31 Μαρτίου 2011 Να λιωσει? μπα δυσκολο! το σπρει εχει συγκεκριμενη διαδικασια βαψιματος που αν την ακολουθησεις θα εχεις τελειο αποτελεσμα!( μια αχνη στρωση ισα ισα να γινει σαγρε . το αφηνουμε να στεγνωσει κανενα 5 λεπτο , 2η στρωση με μεγαλυτερη ποσοστητα σε χρωμα αυτην την φορα και να γινει πιο εντονο το χρωμα μας , περιμενουμε παλι μεχρι να στεγνωσει , 10 λεπτα αυτην τη φορα και τελος το 3ο χερι ειναι και το τελευταιο συνηθως οπου ριχνουμε την τελικη στρωση! τελος το αφηνουμε να στεγνωσει για 2-3 ωρες! Δεν ξερω αν εχεις προβλημα στην στρεβλωση που μπορει να κανεις ανα πασα στιγμη στο πλαστικο(ταπερ) και να φυγει φλουδα απο την μπογια και να σου πεσει μεσα στο νερο πραγμα που δεν θα ηθελες , αλλα πιστευω οτι ειναι λιγο δυσκολο! Το θεμα λιωσηματος του πλαστικου απο θερμοκρασια παλι το θεωρω απιθανο αφου τα ταπερ αντεχουν σε μεγαλους βαθμους! Ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 31 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 31 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος