vivliolatreia 26 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 γενάει τώρα!!!! την έβαλα στη γεννίστρα πείν 1 ώρα γιατί την είδα πολύ φουσκωμένη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 πόσες ώρες θα κάνει να ολοκληροθεί η γέννα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 πόσες ώρες θα κάνει να ολοκληροθεί η γέννα ? μόνο 16 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 27 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 να σου ζησουν....θελουμε φοτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Έχε υπομονή,οι γέννες κρατάνε ορισμένες φορές πολλές ώρες ή γεννούν "σε δόσεις".Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 27 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 τι νεα τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 τι νεα τα ψαρακια όλα καλά! στο σύνομο 18, αλλά είχαμε 2 που βγήκανε και τα ....... άρα 16 !!!!! θα βγάλω φωτο σύντομα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 28 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 να σε ρωτησω κατι εβαλες γενηστρα???αν ναι πως επιβιωνουν τα μικρα στη γενηστρα και δν τα τρωει η μανα τους εχω και εγω μια εγγυο πλατυ και πρεπει να πληροφορηθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 να σε ρωτησω κατι εβαλες γενηστρα???αν ναι πως επιβιωνουν τα μικρα στη γενηστρα και δν τα τρωει η μανα τους εχω και εγω μια εγγυο πλατυ και πρεπει να πληροφορηθω.... η γεννήστρα έχει δύο επίπεδα, η μαμα πάνω και τα μωρά γλυστρανε από τα ανοιγματα που έχει το χωρισμα στο κατω μερος και ετσι δεν τα τρωει, και παλι όμως καλο είναι να την εχεις καλα ταϊσμενη, οποτε αν καποιο αναιβει πανω ναμην κυνδυνευει..... και παλι γυρο απο την γεννηστρα εβαλα ενα τουλι για να μην μπορουν να βγουνε απο τα ανοιγματα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 28 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 μου φενεται καλητερη η γενηστρα γιατι ετσι μπορουν να επιβιωσουν σχεδων ολα...να ρωτησω και κατι αλλο ποτε πρεπει να βαλω τη μανα στη γενηστρα....σημερα εχει δυο με δυομισι βδομαδες εγγυος ....ποτε να τη βαλω στη γενηστρα εντωμεταξι εχει εδω και τρεις μερες που δν πολυπαιζει με τον αρσενικο...αλλα τρωει κανονικα και ουτε παρουσιαζει καποια δυσκαμψια για να θεωρηθει ασθενια μηπως ειναι οι μερες της....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 μου φενεται καλητερη η γενηστρα γιατι ετσι μπορουν να επιβιωσουν σχεδων ολα...να ρωτησω και κατι αλλο ποτε πρεπει να βαλω τη μανα στη γενηστρα....σημερα εχει δυο με δυομισι βδομαδες εγγυος ....ποτε να τη βαλω στη γενηστρα εντωμεταξι εχει εδω και τρεις μερες που δν πολυπαιζει με τον αρσενικο...αλλα τρωει κανονικα και ουτε παρουσιαζει καποια δυσκαμψια για να θεωρηθει ασθενια μηπως ειναι οι μερες της....?? από ότι έχω διαβάσει θέλει γύρο στο μήνα ....αν σου φένετε ότι είναι έτοιμη να εκραγεί ... δεν κάνει λέει πολύ νωρίτερα γιατί αγχώνονται και τα γεννανε πρόωρα και νεκρα. (δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο απο το pc μου ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivliolatreia 28 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 μου φενεται καλητερη η γενηστρα γιατι ετσι μπορουν να επιβιωσουν σχεδων ολα...να ρωτησω και κατι αλλο ποτε πρεπει να βαλω τη μανα στη γενηστρα....σημερα εχει δυο με δυομισι βδομαδες εγγυος ....ποτε να τη βαλω στη γενηστρα εντωμεταξι εχει εδω και τρεις μερες που δν πολυπαιζει με τον αρσενικο...αλλα τρωει κανονικα και ουτε παρουσιαζει καποια δυσκαμψια για να θεωρηθει ασθενια μηπως ειναι οι μερες της....?? από ότι έχω διαβάσει θέλει γύρο στο μήνα ....αν σου φένετε ότι είναι έτοιμη να εκραγεί ... δεν κάνει λέει πολύ νωρίτερα γιατί αγχώνονται και τα γεννανε πρόωρα και νεκρα. (δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο απο το pc μου ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Μαρτίου 2011 #13 Share 1 Μαρτίου 2011 Μην τα βαζετε σε γεννηστρα(μητερα και νεογεννητα),ριξτε κερατοφυλλο να επιπλεει εκει θα κρυβονται τα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος