Alpha 28 Απριλίου 2011 #76 Share 28 Απριλίου 2011 σήμερα είδα ότι είχα και αναπαραγωγές από τα cpd μιας και είδα 4-5 μικρά ψαράκια να κολυμπάνε Να σου ζήσουν φίλε! Τα φυτά πως πάνε? Μετις άλγες τι έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Απριλίου 2011 #77 Share 28 Απριλίου 2011 με το καλο να σου ζησουν αλλα φωτο δεν βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 28 Απριλίου 2011 Author #78 Share 28 Απριλίου 2011 (edited) Να σου ζήσουν φίλε! Τα φυτά πως πάνε? Μετις άλγες τι έκανες? ευχαριστώ τα φυτά καλά πάνε με τις άλγες δεν πάω καλά όμως βέβαια δεν έχουν χειροτερεύσει απλά είδα μια πολύ μικρή βελτίωση με το καλο να σου ζησουν αλλα φωτο δεν βλεπω δεν έχω ανεβάσει γιατί δεν έχω καλή φωτογραφική και επειδή έχω πρόβλημα με τις άλγες και δεν θα είναι καλές οι φωτογραφίες......αλλά αφού επιμένετε θα ανεβάσω αύριο!!!! Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Απριλίου 2011 Author #79 Share 30 Απριλίου 2011 σήμερα το πρωί ενώ τα φώτα ήταν κλειστά πρόσεξα ότι το ph είχε παίσει στο 6.9 περίπου ενώ τον controller τον έχω ρυθμίσει στο 7.09 και να ανοιγοκλείνει η βαλβίδα +-1.Αυτό γίνεται γιατί κατά την νύχτα απορροφάται το οξυγόνο? Πως να το αντιμετωπίσω ώστε να μην πέφτει τόσο το ph? Nα βάλω μια αεραντλία πάνω στο χρονοδιακόπτη των φώτων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Απριλίου 2011 Author #80 Share 30 Απριλίου 2011 κανένας?Συγνώμη για την βιασύνη απλά μέχρι αύριο θα πρέπει να το έχω βάλει γιατί από Δευτέρα δεν θα είναι εύκολο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος