panagiwths 25 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 μπορει να μου πει καπιος τι χριαζεται για να ζεβγαροσουν η γαριδεσμου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 πρώτ' από όλα να υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά. Αλλά τι είδους γαρίδες έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 εχω αφτι τι γαριδα 3 μεγαλοσομες και μια πιο μικρι σινολο 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 25 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι amano shrimp, δεν ζευγαρωνει σε γλυκό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 τι θελει να ζεβγαροσει.και αν ξερεις καπια ειδει που ζεβγαρονουν σε γλικο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 25 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 τι θελει να ζεβγαροσει.και αν ξερεις καπια ειδει που ζεβγαρονουν σε γλικο νερο. Από όσο γνωρίζω (ας με διορθώσει κάποιος) τα αυγά της εκκολάπτονται σε υφάλμυρο νερό. όλα τα υπόλοιπα είδη ζευγαρώνουν σε γλυκό. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τα θέματα του φόρουμ για τις γαρίδες και τα ασπόνδυλα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiwths 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Από όσο γνωρίζω (ας με διορθώσει κάποιος) τα αυγά της εκκολάπτονται σε υφάλμυρο νερό. όλα τα υπόλοιπα είδη ζευγαρώνουν σε γλυκό. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τα θέματα του φόρουμ για τις γαρίδες και τα ασπόνδυλα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=265 Σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 25 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 αμανο ειναι και ξεχνα το ζευγαρωμα.Αν θες παρε red cherry που μου εχουν πει οτι και πιο ανθεκτικες ειναι και ζευγαρωνουν ευκολα. ΚΑι εγω περιμενω απο φιλο να μου δωσει μερικες να δω κατα ποσο ισχυει.Θοδωρη ακους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος