kokbeast 24 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Μανώλης, ειδικευόμενος αναισθησιολόγος και πολύ πρόσφατα μπαμπάς μιας μικρούλας μπέμπας. Ασχολούμαι από παιδί με τα ενυδρεία και τώρα έχω ένα ενυδρείο 180L με κιχλίδες Malawi το οποίο λόγω μετακόμισης θα καταργηθεί και θα στήσω κάτι καινούριο στο επόμενο σπίτι. Όταν με το καλό γίνει θα κάνω παρουσίαση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Μανώλης, ειδικευόμενος αναισθησιολόγος και πολύ πρόσφατα μπαμπάς μιας μικρούλας μπέμπας. Ασχολούμαι από παιδί με τα ενυδρεία και τώρα έχω ένα ενυδρείο 180L με κιχλίδες Malawi το οποίο λόγω μετακόμισης θα καταργηθεί και θα στήσω κάτι καινούριο στο επόμενο σπίτι. Όταν με το καλό γίνει θα κάνω παρουσίαση!! Καλώς ήλθες φίλε Μανώλη στην παρέα μας. Να σου ζήσει και η μπεμπα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 καλως ορισες Μανωλη.να σου ζησει η μπεμπα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 24 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς ήρθες Μανώλη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts